mynewspapers.net

Hur till göra oduglig bil tracking enhet

Hur till göra oduglig bil tracking enhet


GPS-utrustning är vanliga i bilar idag. De kan vara till hjälp när du behöver hitta en plats eller när din bil har blivit stulen och du behöver spåra det. Dock finns goda skäl för att inaktivera bilens spårningsenhet. Du kan känna sig obekväma med tanken att du alltid är spårbar i bilen. Du kan enkelt hitta systemet irriterande. Eller du kanske vill använda ett handhållna system istället. Oavsett din anledning, bör du hitta det ganska lätt att inaktivera bilens GPS-systemet om du väljer.

Instruktioner

• Hitta GPS-enheten. Vanligtvis enheten är under bilen men det kan vara i inre. Det ser ut som en liten rektangulär låda och är vanligtvis svart eller grå. En annan gemensam placering är under stötfångaren.

• Öppna GPS-enheten och ta bort batteriet. Om batteriet är inte det att driva en enhet, fungerar inte enheten. Detta är inte ett alternativ på alla bil GPS-enheter, men det är det enklaste sättet att inaktivera fordonets GPS-systemet om ett Utbytbart batteri är närvarande.

• Koppla från och ta bort enheten. Om du kan lätt se hur GPS-enheten är ansluten till fordonet, kan du ta bort den. Ibland är GPS-systemet fäst magnetiskt, i vilket fall kan du bara dra av enheten fordonet.