mynewspapers.net

Hur till göra min egen Graffiti affisch

Hur till göra min egen Graffiti affisch


Med ljusa färger, intressanta former och en-av-en-slag mönster, är graffiti en iögonfallande konstform synliga i nästan alla urban miljö. Graffiti författare skapa deras arbete ofta illegalt på offentlig eller privat egendom, behöver stil inte vara ett brott. Du kan skapa graffiti på papper hemma att skildra ditt namn eller ett meddelande. Göra denna art på en affisch-storlek papper att hänga på din vägg och lagligt Visa ditt arbete.

Instruktioner

• Skriv ordet du vill skriva i graffiti på en tomt affischstorlek papper. Detta kan vara ditt namn, namnet på en plats eller ett annat ord, som "familj." Space bokstäverna över sidan att lämna utrymme för tilläggstecken.

• Lägga till flair ordet genom att dekorera varje bokstav. Spår runt utsidorna med bubbla bokstäver för att göra det visas ordet var uppblåst som en ballong. Eller göra utseendet på tredimensionella bokstäver genom att lägga till en kantlinje längs ena sidan av varje tecken. Graffiti är ett personligt uttryck, så designa ditt ord att ge den känslan och tonen du vill dela.

• Beskriva bokstäver med en design. Skapa ett moln spricker runt hela ordet eller rita några stjärnor flyger ut från bakom bokstäverna. Igen, Tänk på det meddelande eller den stil du firar och föra den med bakgrund av bokstäverna.

• Lägg till färg till affischen. Använda oavsett medium du är bekväm med, till exempel färgade pennor, markörer eller paint. En airbrush kommer ungefärligt utseende på graffiti sprejades på en vägg. Helt färg alla bokstäver och utsmyckningar. Beskriva bokstäver med en fet färg så att de verkligen pop.

• Tillåt konsten att torka, och hänga din graffiti affisch på väggen.