mynewspapers.net

Hur till göra ett dödande kon

Hur till göra ett dödande kon


En dödande konen är en tratt-formad metall enhet med den övre änden bredare än botten. Du infogar kyckling eller kalkon i kon huvudet först. Sidorna av konen att fågeln blåmärken sig under fäktar runt dess död erfarenhet. Dessa kottar hänga från träd eller andra strukturer för att underlätta blödningen ur din fågel. En av dessa färdiga kottar kan kosta uppemot £26 från och med April 2011.

Instruktioner

• Mått och skär ett papper mönster för din kon. Papper mönster bör likna en stor sidoutsikt över en skål. Mäta 34 inches för den övre kanten av papper mönster och 17 inches för nedre kant. Höjden bör vara ca 16 inches. Varje sida bör vinkel nedåt på en 33-graders vinkling inåt. Rita en liten upphöjd halv-bubble form i mitten av den övre kanten. Detta kommer att vara Häll pipen till Häll bort blodet som inte spiller från öppningen.

• Placera detta mönster över plåt och med märkpenna, spåra runt kanterna på mönstret. Låt bläcket torrt för att undvika att de smetar och snedvridning av konturerna av konen.

• Skär plåten längs mönstret med metall saxen eller tenn snips. Använd försiktighet eftersom kanterna blir mycket skarpa. Med hjälp av kraftiga handskar skulle vara en bra idé att undvika flera smärtsamma nedskärningar. Noggrant Vik upp kanterna för att skapa en söm på vardera sidan. Sömmen ska handla om halv tum bred. Vik sidorna över och använda en hammare för att säkra dessa sömmar på plats.

• Curl konen i form så att den smala änden är cirka tre inches bred. Borra ett hål i den nedre delen där ena sidan av konen möter den andra. In en nit i hålet och använda verktyget nit för att fästa det på plats. Kontrollera att den övre delen ställer upp och upprepa processen för att placera en nit om halvvägs upp konen och en på toppen.

• Borra ett litet hål på den övre delen av konen, på motsatt sida från pour pip. Detta hål kommer att användas att hänga konen från ett träd eller andra struktur. Du har möjligheten att göra den kon plats permanent genom spikning konen till trädet. Tvätta ut en begagnad kon, dock kommer att vara en knepig uppgift. En flyttbar kon är lättare att arbeta med.