mynewspapers.net

Hur till gips betongväggarÅterskapa utseendet av dina grå betong väggar genom att lägga till puts, färg och touch av färg. Nyckeln till puts din betongväggar är goda förberedelser. Ofta, betongväggar finns hinder för yttre miljöer och kan vara fuktig. Grov, oavslutat utseende kanske inte en perfekt look för interiören i ditt hem.

Instruktioner

• Blöt betong rent med en torr borste. När alla löst material faller från betongen, använda en dammsugare eller en våt/torr vac för att sug bort allt skräp. Blöt penseln och använda den för att rengöra smutsiga eller smutsiga områden synliga på betong.

• Placera en tarp eller damm skyddspapperet på golvet. Se till att det är rak utan några rynkor att undvika utlösning. Gälla i utkanten av alla ytor toughing cement väggen målartejp. Smidig bandet så att det är korrekt vidhäftning och ingen färg eller gips kommer att läcka under tejpen.

• Måla en bindning primer godkänd för frimureriet, till exempel betong, på väggen. Den första lagret färg kommer att absorberas av betong. En andra, och även tredje, päls av limning primer kan behöva tillämpas. När ytan ser ut även med färg, förbereda till gips i väggen.

• Håll en hök å ena sidan, vinkelrätt mot golvet. Används som en stor bricka för att hålla ditt gips, så du inte behöver ladda om din gips murslev. Använd en spackel eller murslev för att lägga till en stor mängd fogmassa till hawk. Scoop förening med kanten av drywall glättning du håller i handen motsatt.

• Slå till föreningen på en betongvägg. Skapar en textur använder den vassa kanten av murslev. Skapa åsar och dalar med murslev eller skumma på fogmassa på ett smidigt sätt. Varje persons gips teknik kommer att vara olika. Låt gips torka 48 timmar.

• Rulla på en kappa eller två av akrylfärg i din färg föredrar, och en glans av satin eller högre. Använd roller för texturerat väggar, med en grov tupplur. Se till att hela ytan är målad en solid färg. Pensla på en antik glasyr i mörkbrunt för mer djup till dina gips väggar. Ta bort tejpen och tillåta finish torka.