mynewspapers.net

Hur till förbifartsleden symantec web security

Hur till förbifartsleden symantec web security


Tjänsten Web Security Monitoring utvecklats av Symantec är en Internettjänst filtrering används av organisationer som vill garantera säkerhet, säkerhet och optimal prestanda i sina nät. Genom övervakning av gateway- och proxy fungerar inom nätverket, blockerar Symantec Web Security webbplatser anses skadliga eller farliga till nätverket. Men i vissa fall kan du hitta ofarliga webbplatser som inte bör begränsas kan bli otillgängliga för Internet-användare. I sådana scenarier, kan du kringgå Symantec Web Security med hjälp av en proxy site.

Instruktioner

• Använda RenderTunnel proxy för att kringgå Symantec Web Security. Med RenderTunnel kommer du att kunna kringgå alla typer av Internet restriktioner, inklusive Symantec Web Security inställningar. Populära webbinnehåll du kan använda anonymt via denna gratis proxy omfattar finansiella webbplatser, webbplatser nätverk och chatt plattformar, samt alla andra webbplatser som du. Till förbifartsleden Symantec Web Security med RenderTunner, klicka på länken liten som säger "Här", som visas på vänstra midsection på sidan och skriv sedan Webbadressen till den webbplats du vill visa i textrutan som ska visas därefter. Klicka på fliken "Go" och RenderTunnel kommer att kringgå Symantec Web Security, ger dig tillgång till den tidigare låst sidan.

• Navigera till webbsidan OnyxProxy att börja gå förbi Symantec Web Security settings. Med OnyxProxy, kan tillgång till någon webbplats blockeras av Symantec Web Security ske anonymt och säkert. När du använder OnyxProxy, kan du Visa och ta bort alla cookies du har förvärvat medan du surfar på nätet genom att klicka på fliken "Cookies" visas överst på skärmen. För att kringgå Symantec Web Security med OnyxProxy, klicka på de små länk så pass säga "Börja bläddra här," som kommer att finnas tillgänglig i mitten av skärmen och ange webbadressen till webbplatsen du vill navigera till i textfältet som kommer att bli tillgängliga. Klicka på fliken "Go" och OnyxProxy kommer att kringgå Symantec Web Security inställningen i ditt nätverk.

• Bläddra till webbplatsen hur till låsa upp ved till förbifartsleden Symantec Web Security. Denna gratis proxy kommer att låta dig gå förbi Symantec Web Security inställningar som väl någon annan typ av Internet anonymt, obegränsad och ocensurerade. Hur till låsa upp brandväggen också dragen en lätt-till-använda gränssnitt som ger dig tillgång till en webbplats som du önskar att besöka, samt sociala nätverk och spel webbsidor samtidigt att alla filer och surfa historia från datorn. För att kringgå Symantec Web Security med denna proxy, bläddra ner till botten av sidan och Skriv URL: en för Webbdestination du vill använda i textrutan nedan där det står "Enter URL." Hit fliken "Go" och du kommer att kunna visa webbplatsen du ville besöka.