mynewspapers.net

Hur till förbifartsleden ett ISP Proxy med hjälp av en webbplats

Hur till förbifartsleden ett ISP Proxy med hjälp av en webbplats


"Internet-leverantören" (ISP) frågor du "Internet protocol" (IP) adress, som identifierar dig till webbplatser som du besöker. Din IP är en sträng med siffror, kodad där är namnet på din Internetleverantör, liksom din geografiska läge. En "proxy" är en sekundär IP kan du anta för ett antal skäl. I vissa fall kan blockera åtkomst till vissa webbplatser till exempel, kan din Internetleverantör tillämpa en proxy till din vanliga IP. Intressant, är enklast att kringgå denna proxy med hjälp av en annan proxy--specifikt, en webbaserad proxy du kan komma åt online och gratis.

Instruktioner

• Besök någon av fri spindelväv-baserat genom fullmakt som anges under "Resurser". Alla dessa webbplatser fungerar på samma sätt--att ge dig en tillfällig IP-adress så att du kan komma åt webbplatser som du inte använder din standard IP-adress.

• Ange namnet på en blockerad webbplats in i fältet "Adress". Ägna stor uppmärksamhet åt alternativen under fältet. Till exempel, om du planerar att gå till en webbplats som Vimeo som kräver JavaScript för att fungera, bör du avmarkera rutan bredvid "Inaktivera skript" så du kan visa dina videoklipp. När du har övervägt alla alternativ, tryck "Enter".

• Ange namnen på någon efterföljande blockerade webbplatser du vill besöka i den webbproxy "Address" och inte din webbläsares--använda din webbläsare kommer att resultera i surfing använder din Internet-leverantör proxy. Ta inte bort proxy "adressfältet" från din beter fönster tills du är klar besöker webbplatser som normalt blockeras.