mynewspapers.net

Hur till finna ut vad av nummer är om det kommer upp privata

Hur till finna ut vad av nummer är om det kommer upp privata


Ta emot ett telefonsamtal från en person du känner är oftast lätt. Du kontrollerar din Nummerpresentatör och omedelbart vet exakt vem som ringer. Ibland är det någon du känner och vill prata med. Andra gånger, är det någon du inte känner. I det här fallet kanske du inte vill svara i telefon. Denna process kan få lite knepigt om du är kallas av en privat nummer. Det finns sätt att ta reda på numret när det kommer upp privata på din nummerpresentatör.

Instruktioner

• Låt samtalet gå igenom till röstbrevlådan. Kan den som ringer upp lämna ett meddelande, som kan innehålla ett namn och nummer.

• Slå återuppringning om samtalet var på din mobiltelefon och den som ringt inte lämnar ett röstmeddelande. Telefonen kommer att ringa upp det senaste numret som kallas. Om någon svarar, förklara att någon ringde telefonen och du vill ha mer information om den som ringer, inklusive nummer.

• Kontakta tjänstleverantören telefon att aktivera anonyma samtal avslag om samtalet kom till din fasta telefon. Anonyma samtal avslag tar den privata som ringer upp en inspelning som ber honom att häva sin nummer eller ange sin. Om en av dessa uppgifter inte är slutförts, kommer inte samtalet komma till dig. Om man är, kommer du att kunna ta reda på det privat nummer nästa gång du får ett samtal.