mynewspapers.net

Hur till fart upp min HughesNet

Hur till fart upp min HughesNet


HughesNet är den tredje största nordamerikanska satellit Internetleverantören. Produkter och tjänster som tillhandahålls av HughesNet är konkurrenskraftiga med jämförbara tjänster och produkter i hastighet, aktivering och installationskostnader. Det är en av de topp tre satellit Internetleverantörerna i USA. Men som med alla Internet-tjänster, finns det alltid tider på dagen och datorn processer som kan bromsa överföringshastighet. Snabba upp din HughesNet anslutning genom att kontrollera inställningarna för datorn och satellit och göra justeringar vid behov för att öka effektiviteten och flytta fart.

Instruktioner

• Installera den senaste versionen av HughesNet programvara och tillhörande servicepack. Om din HughesNet programvara inte har uppdaterats med den senaste servicepack, kunde din tjänst sakta betydligt och så småningom upphöra att fungera.

• Verifiera och konfigurera webbläsarens proxyinställningar. Förfarandet för detta varierar beroende på vilken webbläsare du använder. Efter att konfigurera proxyinställningarna, rensa webbläsarens cacheminne och justera storleken till 70 MB. Om din webbläsare sparar mer än 70 MB värt av material, kan detta leda till långsammare surfning.

• Cykel din Hughes adapter koppla bort strömmen i 60 sekunder och sedan starta om den. Det är en bra idé att cykla systemet efter att ha installerat alla uppdateringar för att ge systemet en chans att ladda upp ny information.

• Se till att ditt system inte fungerar i satellit bypass-läge. Markera "DW"-symbolen i systemfältet och välj "Turbo Internet egenskaper." Dialogrutan öppnas. Välj "Turbo Internetegenskaper" och öppna "Turbo Internetegenskaper" dialogen låda. Välj fliken "återvända kanal" och avmarkera "satellit Bypass Mode" om det du har valt.