mynewspapers.net

Hur till fart upp min Clearwire anslutning

Hur till fart upp min Clearwire anslutning


Clearwire är ett företag som ger hög hastighet Internet-tjänst. Trots att Clearwire har 4 G WiMax och påstår sig vara en av de snabbaste Internetanslutningar på marknaden, beroende på din tjänst i området du bor i, kan det inte vara så fort du vill ha. Det finns några sätt att försöka göra Clearwire Internetanslutningen tydligare och öka din Internet hastighet. Genom att ändra din Clearwire hastighet, kan du spara pengar och bläddra Internet snabbare utan avbrott.

Instruktioner

• Kontakta Clearwire om din Internet hastighet att se om det finns ett problem med din anslutning (se resurser). Clearwire ger 24-timmars service. Kolla med företaget för fel innan att ändra hastigheten på egen hand. Du kan uppdatera din Internet paketet till en snabbare hastighet.

• Justera inställningarna i din webbläsare. Uppdatera din webbläsare till den senaste versionen och ändra dess inställningar för att hjälpa Internet springa slät. Till exempel installera en popup-blockerare, ta bort oanvända nedladdningar eller inaktivera vissa bilder och videor.

• Skydda trådlösa Internet-anslutningen genom att göra det ett säkert nätverk. Om ditt nätverk är osäkra, grannar eller företag kan använda din trådlösa Internet, orsakar mer trafik, vilket gör en långsammare Internetanslutning. Ändra din anslutning för att säkra och komma med en nyckel eller lösenord för att skydda den.

• Få en hög kvalitet router. En gratis router från Clearwire företaget kan inte ge dig den bästa anslutningen. Genom att köpa en högre kvalitet router och ställa upp det med din Internet-nätverk, har du en bättre signal och en starkare brandvägg.

• Minska bandbreddsanvändningen. En hel del ansökningar börja använda en Internet-anslutning när datorn slås på, även om du inte använder programmet. Program som e-post, snabbmeddelanden program och musikspelare kan stopp din Internet-anslutning när det är onödiga. Tillgång du uppgift manager på din dator och se vad för närvarande körs på fliken program. Om det finns program som körs att du inte använder, inaktivera den automatiska anslutningen.