mynewspapers.net

Hur till få Online med en PSP utan att använda trådlöst Internet

Hur till få Online med en PSP utan att använda trådlöst Internet


PSP, eller PlayStation Portable, har kapacitet för trådlöst internet, men du kan få online genom med en PSP utan att använda trådlöst internet också. PSP är bärbar enhet tillverkad av Sony för spel, titta på filmer, lyssna på musik och surfa på internet. Det har inbyggd Wi-Fi, men kan också ansluta till internet via en USB-till-Ethernet adapter. Ställa in din PSP till hemnätverket är en enkel process.

Instruktioner

• Samla in information om nätverkets åtkomstpunkt. Om det behövs för åtkomst till internet bör du ha ett abonnemang till en tjänsteleverantör, ett modem, en WLAN-kopplingspunkt och nätverksnyckeln.

• Sätta fingret på typ av anslutning du behöver genom att titta på baksidan av ditt modem eller router. De flesta har en Ethernet-anslutning. Du behöver en router om du vill vara uppkopplad till internet via din dator medan du ansluter via PSP också.

• Köpa eller leta upp en Ethernet till mini-USB-kabel. Detta ansluter från modemet eller routern till mini-USB-porten på din PSP. Ethernet till mini-USB-kablar finns på Radio Shack eller online på Amazon.

• Anslut Ethernet änden av kabeln till Ethernet-sladden inkopplad i ditt modem eller router. Anslut mini-USB-ände till hamn i PSP.

• Slå på PSP. Menyn"hem" Välj "Inställningar" och sedan "Nätverksinställningar". Tryck på "X" knappen för att välja var och en. Välj "Infrastructure Mode" och sedan "Ny anslutning". Tryck på "Sök" och sedan högerpilen på styrknappen.

• Välj åtkomstpunkten från listan med alternativ. Tryck på den högra pilen på styrknappen Bekräfta SSID. Ange krypteringsnyckeln för tillgång till internet, om det behövs, och tryck på den högra pilen på riktat pad igen.

• Välj "Anpassad" eller "Lätt" för inställningar. "Lätt" väljer automatiskt dina säkerhetsinställningar. Följ instruktionerna på PSP att slutföra set-up.

• Öppna webbläsaren på PSP och kontrollera att internet fungerar. Om det inte är, prova att återställa PSP och modemet. Ange nätverksnyckeln om du blir tillfrågad.