mynewspapers.net

Hur till få min ex-frus namn av bil titel

Hur till få min ex-frus namn av bil titel


Kontrollera din lokala webbplats för Department of Motor Vehicles att ta reda på vilka rättsliga dokument som krävs för att ta bort din ex-frus namn från din bil titel. De flesta stater kräver att du tar din skilsmässa dekret papper styrker överföring av äganderätten till ditt namn, intyg om titel och försäkringsbevis med dig till den lokala avdelningen. Ditt ex-fru måste underteckna intyget om titeln överföra titel till dig. Undertecknandet av varje lien innehavare krävs också. Du kommer att behöva betala en avgift för äganderättsöverföring och ny registrering.

Instruktioner

• Kontrollera med din advokat om förfarandet för att ta bort din ex-frus namn från din bil titel innan din domen på äktenskapsskillnad. Webbplatsen för lokala institutionen för motorfordon för att bestämma vilka dokument som du måste ta med dig till få ny titel och registrering.

• Ta med titeln eller rosa slip, din domen på äktenskapsskillnad, försäkringsbevis och andra juridiska handlingar din stat kräver att din Institutionen för motorfordon att begära äganderättsöverföring och ny registrering.

• Efter lägger fram dokumentation för Department of Motor Vehicles och betala avgifterna, måste du vänta för departementet att uppdatera dess räkenskaper. Föreskriven tid varierar från stat till stat. Räkna med att du får den nya titel och registrering formen med posten inom 60 dagar eller tidigare. Informera din ex-fru att hon bör fil "anmälan om överföring" och "release av ansvar" former med den lokala avdelningen, släppa henne från ansvar.