mynewspapers.net

Hur till få mager kalvar

Hur till få mager kalvar


Stora kalvar kan göra dina ben visas kort, tjock och övervikt. Detta kan skada ditt självförtroende och begränsar typerna av kläder som du känner dig bekväm slitande. Om du vill att banta dina kalvar, måste gå ner i vikt över hela kroppen medan toning vadmusklerna för att skulptera estetiskt tilltalande underbenen.

Instruktioner

• Beräkna kroppens basal metabolic rate, eller BMR. Din BMR är antalet kalorier som kroppen behöver för att konsumera dagligen för att upprätthålla korrekt funktion i ett statligt av vila. När du har fastställt din BMR, ändra din kost så att du äter i din dagliga kalori behov. Enligt det amerikanska rådet om motion kan göra så du lyckas bränna fett från hela kroppen. Så länge du inte tränar alltför kraftigt, kommer att detta antal kalorier hålla dig frisk och uppmuntra viktminskning. Använd följande formel för att avgöra din BMR: män: 66 + (6.23 x vikt i pounds) + (12,7 x höjd i tum) - (6,8 x ålder i år) = BMR kvinnor: 655 + (4,35 x vikt i pounds) + (4,7 x höjd i tum) - (4,7 x ålder i år) = BMR

• Utför tre uppsättningar av stående kalven väcker varannan dag att skärpa vaderna. För att utföra en upprepning av den stående kalv resa, börja med att stå upp rak nära en vägg eller en stol att använda för balans som behövs. Placera en hand på väggen eller i stol och långsamt stiga upp på bollar av dina fötter, avtalsslutande vaderna. Håll denna position i två sekunder innan du sakta släpper tillbaka till ett utgångsläge, att fylla en upprepning. Utföra 13 till 15 repetitioner för att slutföra en uppsättning kalven väcker.

• Utföra tre uppsättningar av sittande kalven väcker varannan dag för att bränna fett från vaderna. Om du vill utföra en upprepning av den sittande kalv resa, börja genom att sitta i en stol med ryggen rak. Placera händerna på knäna och applicera en ljus mängd tryck nedåt. Långsamt kontrakt din vadmuskeln, höja hälen från marken så att vikt vilar på bollen på din fot. Håll för en sekund, bibehålla trycket med händerna innan du släpper för att slutföra en upprepning. Utföra 10 till 12 repetitioner för att slutföra en uppsättning sittande kalven väcker.

• Utför 30 till 60 minuter för konditionsträning tre till fem dagar i veckan att öka din ämnesomsättning och bränna ben fett. Enligt det amerikanska rådet om motion väcker 30 minuters konditionsträning din metabolism för upp till 10 timmar. En ökad ämnesomsättning orsakar din kropp att bränna mer kalorier och fett därför, vid ett statligt av vila. Jogga, hoppa rep, inlines, simning, cykling och vandring är exempel på konditionsträning.