mynewspapers.net

Hur till få katter att vara lugnNär katter blir uttråkad, orolig eller stressad, de kan bete sig på destruktiva eller aggressiva sätt. För att förhindra detta beteende, ge din katt med lämpligt uttag för dess naturliga energi att få det att vara lugn, speciellt på natten. Dessutom ger din katt en naturlig åtgärd att hålla det lugn och innehåll, särskilt under ett drag, om du planerar att resa eller om du har lagt till ett nytt husdjur i ditt hushåll. Hålla harmoni i ditt hem genom att vidta åtgärder för att hålla din katt lugn.

Instruktioner

• Ta din katt till veterinär om det börjar bete sig på ett sätt som hyperaktiv eller miaow överdrivet, eftersom detta kan tyda din katt kan lida av hypertyreos eller en annan underliggande sjukdom. Om din katt är i smärta av artrit, dental problem eller ett brutet ben, kan det bete sig aggressivt eller gråta oavbrutet. Att få din katt behandling för en sjukdom som orsakar alltför aktiv eller aggressivt beteende gör det mår bättre och så att den agerar lugnt.

• Få din katt spayed eller kastrerad. Detta kommer att förhindra parning beteenden som kan orsaka din katt att bli aggressiva eller alltför högljudd. En intakt katt kommer att försöka fly till kompis med en annan katt, komma i slagsmål över kompisar eller markera revir genom att spraya urin runt ditt hem. Spaying eller neutering eliminerar detta beteende, vilket gör din katt lugnare och mer tillgiven.

• Spraya områden din katt gillar att sova eller tillbringa tid med en syntetisk feromon. Dessa sprayer härma de ansiktsbehandling feromoner av katter som främjar en känsla av säkerhet, lugn och välbefinnande för din katt. Du kan också ansluta en diffusor för dessa feromon produkter att främja avslappnad beteende i din katt och minska urin märkning eller aggressivt beteende mellan flera husdjur.

• Tillsätt några droppar av en lugnande flytande blomma väsen att din katts vatten och mat, eller placera droppar på din katts tunga direkt. Dessa blomma essenser är säkert att ge till din katt att naturligt slappna av det innan en stressande situation till exempel resor eller under ett åskväder.

• Lek med din katt använda interaktiva leksaker för att trötta ut under dagen, särskilt senare i kväll. Efter att ha spelat, utfodring din katt, som kommer att uppmana det att slappna av och sova hela natten. För att förhindra att det stör dig, ge kattleksaker kan spela med på sin egen så det inte blir uttråkad och kommer till dig för uppmärksamhet.

• Be en veterinär för ett recept anti ångest medicin för katter med allvarliga beteendeproblem, som de som eliminera olämpligt eller beter sig på ett alltför aggressiv eller hyperaktiv sätt. Dessa läkemedel minska några känslor av stress det kan ha, att hålla det mer även härdat och lugn.