mynewspapers.net

Hur till få finansiering för en kort film

Hur till få finansiering för en kort film


Att få finansiering för en kort film är ett utmanande arbete, särskilt för amatörer som har ingen filmrulle eller prov arbetar ännu för att backa upp sina autentiseringsuppgifter. I de flesta fall blivit personliga besparingar den främsta källan till finansiering för en spirande filmskapare kortfilm. Några vända ens sig till att få lån och låna så mycket som möjligt att upprätthålla produktionsbudgeten. För dem som har etablerat banrekord med framgångsrika filmer, kan det finnas fler möjligheter. Men att få finansiering är alltid ett mycket konkurrenskraftiga företag för alla typer av filmaren.

Instruktioner

• Slutföra ditt manus och föreslå en omfattande projekt. Har en praktisk sida abstrakt som fungerar som din guide när pitching till potentiella tillverkare och finansieringsorgan organ. Det är aldrig lätt att övertyga andra att punga ut pengar för ett projekt. Du måste imponera på dem med din presentation och förslag. Om du kan göra en spec trailer som kan visa på DVD eller online. En film reel eller prov arbete är också mycket bra att vinna trovärdighet. Dessa gör att finansiärer att mäta dina kunskaper om filmskapande och kommer även att erbjuda en första glimt av din filmens potential. Ert projektförslag bör innehålla en produktion budgetfördelning och helst en storyboard. Har en första förteckning över din produktion laget (filmteamet) och kort yrkesbakgrund för varje person.

• Ansöka om filmen bidrag. Få information om samtal för grant inlagor genom webbplatser, film grupper och tidskrifter, TV och tryckta annonser och genom word-of-mouth inom independent-film kretsen.

• Söka sponsring, värvningar och x-erbjudanden (exchange erbjudanden) från företag, arts supportrar, filantroper eller ens vänner och släktingar. Möblera alla verifikationer och presentera din idé till dem och berätta hur de kan utnyttja sådan sponsring och x-erbjudanden. Värvningar nödvändigtvis kräver inte något i gengäld, men det är alltid bra att notera i värvning märker att finansiären kommer att ingå i den film krediten. Om du studerar film, har du någon fördel eftersom du kan få stöd och rekommendationer från din lärare, och det finns en chans skolans brevpapper kan du göra dina dokument ser mer professionell och officiella. Också, gå tillbaka till din berättelse och leta efter möjligheter för produktplaceringar, sedan vidarebefordra förslag till potentiella sponsorer och annonsörer.

• Försök få utnämningar till Beck film chefer och producenter. Det är mycket tufft att få möten med dessa människor, men det är alltid värt ett försök. Försök pitching till vilden filmproducenter, som är mer öppna för kortfilm projekt.