mynewspapers.net

Hur till få en licens för att sälja öl & vin i Florida

Hur till få en licens för att sälja öl & vin i Florida


I Florida, måste företag som vill sälja öl och vin erhålla en licens. Det finns tre huvudsakliga typer av öl och vin licenser i Florida: konsumtion-lokala licensen (allmänt används av barer och lounger), paketet licensen (används av butiker) och SRX licensen (krävs för restauranger). Alla tre licenser kan erhållas mot en avgift från Division av alkoholhaltiga drycker och tobak (ABT), som är en del av Florida Institutionen för Business och Professional förordning (DBPR). Skaffa en öl-och-vin-licens, måste du ansöka om licens med ABT. Efter ABT recensioner din ansökan, kommer att det berätta om du har godkänd eller nekad, eller om ytterligare information krävs.

Instruktioner

• Bestämma vilka av de tre typerna av öl och vin licenser du behöver. Ring kontaktcenter på 850-487-1395 DBPR kund eller kontakta ABT webbplats om du behöver hjälp med att välja lämplig typ av licens.

• Ladda ner ansökan om licens du behöver från ABT webbplats eller plocka upp ett papper program vid varje ABT licensiering.

• Fylla i och underteckna ansökan, bifoga krävs kompletterande material.

• Post eller leverera din ifyllda ansökan, tillsammans med en check på eventuella tillämpliga avgifter, till din lokala ABT licensing office. Licensavgifter varierar beroende på typ och länet där företaget finns. ABT ger en avgift diagram på den hemsida som listar varje avgift av län.