mynewspapers.net

Hur till få en licens att öppna en restaurang

Hur till få en licens att öppna en restaurang


Kraven för att få ett företag licens att öppna en restaurang beror på stad, län och stat där restaurangen kommer att fungera. Alla restauranger, plats kräver företagslicenser att fungera. Utan lämpliga licenser, ditt företag kommer att möta böter, straff och även risken att stänga ner. Kontakta utrikesministern i ditt tillstånd före öppnandet din restaurang för att få ett företag licens.

Instruktioner

• Kontakta Internal Revenue Service att få en federal kod för din restaurang, som är lätt att göra online på bara några minuter.

• Kontakta din lokala zonindelning kommissionen i staden där din restaurang kommer att fungera att se till att din plats är planlagd för affärsverksamhet. Ge din företagsadress adress om du vill veta om du är i ett korrekt regionkod läge. Kontakta din lokala regering eller city kontor kontaktinformation för din stadens zonindelning kommissionen. Det är viktigt att slutföra det här steget innan du ansöker om alla licenser som att hitta efter det faktum att din drömläge för en restaurang inte är planlagd för en restaurang innebär ansöka om ett nytt för verksamhetstillstånd.

• Besök din statens statssekreterare webbplats eller kontor att få en ansökan om ett företag licens. Platsen för ett affärsprogram licens är olika på varje statssekreterare hemsida. Hämta eller be om en kopia av rätt affärsprogrammet licens för att öppna en restaurang och fylla i all information som krävs, inklusive namn, plats, kontaktinformation och ägarinformation.

• Lämna in ansökan med statssekreteraren. Du får din business licens i mail när din ansökan är godkänd. Den tidsram och processen är olika i varje medlemsstat.

• Ansöka om en stad verksamhetstillstånd i staden där din restaurang ligger. Du måste ha din statliga företag licens först. Ditt kommunkontor regeringen ger staden licens affärsprogram.

• Kontakta din statens affärer eller liknande att schemalägga en restaurang inspektion före din pampig invigning. Denna inspektion täcker sanitära och säkerhetsskäl, till exempel att se till ditt kök möter alla sådana riktlinjer och din restaurang är utrustad med ordentlig brandutrustning. Om du inte antingen inspektion, dina licenser kommer att upphöra och du kommer att få en lista över saker i behov av uppmärksamhet. Du måste sätta restaurangen i överensstämmelse med alla statliga riktlinjer och passera en annan inspektion före öppning.

• Visa alla statliga och lokala företagslicenser i din restaurang i vanlig syn av kunder.