mynewspapers.net

Hur till få din man tillbaka efter ett uppehåll

Hur till få din man tillbaka efter ett uppehåll


Om du verkligen vill ha honom tillbaka, står du inför nästan omöjliga odds om han gjorde den dumpning. Du upp dina chanser till framgång, dock spela av det cool och agera inte desperat. Om du bröt dock hans hjärta, blir det lättare att få honom tillbaka-- men kom ihåg, du kan sannolikt skada honom över igen och du inte vill att.

Instruktioner

• Plocka upp telefonen--med försiktighet. "Lura mig en gång, skam på dig; lura mig två gånger, skäms på mig." Nåväl, låt oss lägga, skäms på er båda. Trots allt flög några flyktiga gnistor mellan er båda--så det betyder att något inte var rätt till att börja med. Om du vill en stormig relation när du är 65, sedan med alla medel ta upp telefonen. Om detta var någon du var attraherad av, men som verkligen inte få dig på alla nivåer utom fysiskt, ompröva sin nummer att ringa.

• Agera som om allt är bra. Om du gjorde den dumpning, kommer du förmodligen känna skuld så Överdriv inte Posen "livet är bra". Men ännu mer, tar inte han bara sitter runt väntar på ditt samtal. Ofta någon kommer få dumpas och sedan vända och hitta en mer passande partner. Så inte får kaxig. När du ringer, prata om neutrala ämnen såsom väder, valet (Tja, hoppa över att en), trädgårdsskötsel, sånt. Vara positiv utan att vara nauseatingly så.

• Fråga om hans tillgänglighet nu, någonsin så subtilt. "Hej, kom Megan? Hon är nu tillbaka med Tommy. Inte du träffa sin syster en gång?"kunde olaglig ett svar som"Ja, nu jag dejta Megans syster och vi är dubbel-dejting med Tommy." Förutsätt inte, särskilt om det har varit mer än en minut och ditt ex har en bultande puls, som han har suttit runt. Unga, gamla, mager, fet - vi alla gå vidare.

• Docka det. Om ditt ex har samtyckt till att få tillsammans med dig för något så oskyldigt som säger, kaffe, sedan gör ditt bästa för att se ut som en supermodell. En bra hairbrushing och förändring från de svett byxor är åtminstone i ordning. Om datumet är en vecka eller mer bort, slå till gymmet eller pool.

• Uppföra sig som om du är gamla vänner, inte tidigare älskare (som senare blev fiender). När han möter du på café du alltid älskat, kommer det vara frestande att köra och kyssa honom på munnen. Kontrollera själv. Denna person är förmodligen mycket sårade (eller kanske du är sårad rådjur här) och du måste trampa lätt. Går för en kram är oftast OK, men sedan igen, ett leende och en söt, anbud Hej är bara bra.

• Studera ditt ex under ditt föredrag. De flesta gånger, kommer du se allt som körde du galen i första hand. Då igen, kan tvärtom uppstå. Om du gör i slutet av din andra Merlot, är ett gott tecken (eller ett dåligt, beroende på din synpunkt). Då igen, skämt åsido, avstå från för mycket tung petting under eller efter den första återföreningen.

• Sök din själ efter dagen. Gjorde han slår rätt noter eller driva alla dina knappar, kommer att du fråga dig själv. Om först är sant, kunde han läsa precis som innan och ta fram det bästa i dig. Endast vet han att din hemliga kärlek spelar cello på en klippa med utsikt över Stilla havet. endast vet han att du är djupt osäker om din längd, trots att ha varit en modell en gång. Men om denna person är att plocka på dig med stötar som, "Jag kan inte tror att din familj är fortfarande på det!" "Hey, du aldrig förlorade det 6,8 kg., gjorde du?" eller "min mamma säger att du är bara inte klarar av att vara kär," Nåväl, m-o-v-e på.

• Komma till rätta med upplösningen. Nittio procent av tiden, är komma tillbaka tillsammans med en fd en riktiga misstag--oavsett hur frestande eller populära uppfattningen kan vara, särskilt när du är trött eller ensam. Bara för att du är bekant med någon betyder inte att du känner dig bekväm i famnen eller hem. Kontrollera dina känslor och ditt sinne. Följ sedan tarmen.

• Avkastning att älska. Som sagt, om du är i 10 procent av befolkningen som är avsedd för att vara med din tidigare kärlek, kan det vara att du har båda växt och verkligen är avsedda att vara tillsammans. En bra indikation på detta är om fysisk gnistor flyga inom de första 30 minuterna av din återförening. Och sedan om du kan skratta i hela din dag.. .well då, är det definitivt något på spåren.