mynewspapers.net

Hur till få din man att vara tillgivenKonstant kramar och kyssar och viskar av söta oduglingar i varandras öron topp listor över saker som många fruar lust. Dessa enkla men romantiska gester visar en make att hennes partner känns tillgivenhet och kärlek till henne, även som deras äktenskap fortskrider. Om din man inte kan förse dig med dessa uppgifter kan du vara kvar känner sig osäker på sina känslor. Medan att få honom att vara tillgiven inte sannolikt något du kan åstadkomma övernattning, med fortsatt ansträngning du kanske kunna locka honom att ge dig lite mer av den kärlek som du är så mycket hungrig.

Instruktioner

• Ställ rimliga förväntningar. I stället för väntar din man att plötsligt förvandlas från en helt oromantiska kille till någon direkt ur en kärleksroman, göra dina förväntningar rimlig. Om du inte, du bara ställa dig upp för besvikelse.

• Uttrycka dina känslor till din man. Om du inte känner att din man är att ge dig den kärlek du behöver, berättar för honom. Om du inte någonsin röst denna oro, du är inte att ge honom en chans att förändra. När du uttrycker dina känslor, undvika att göra så i en konfronterande sätt. Se till att samtalet är inte allt om vad han gör "fel". Att hålla konversationen från rubrik i denna riktning, göra "I" uttalanden som du berätta din man vad du behöver, börjar alla med pronomenet jag. Genom att göra så kan du förhindra att lägga ansvaret på honom.

• Föregå med gott exempel. Istället för att använda endast ord berätta din man vad du vill från honom, Visa honom. Vara tillgiven mot honom, berättar för honom att du älskar honom, ge honom kyssar och anbud inslag, och Linda armarna runt honom regelbundet. När du gör det du inte bara uttrycka din aktning för honom, men också visa honom vad du behöver i gengäld. Om du gör det regelbundet och han verkar inte få tipset, lägga till vissa vocal ledtrådar, berättar för honom som du krama honom hur mycket du älskar honom och hur mycket du älskar att ge-- och mottagande--kramar.

• Prisa honom för saker han gör rätt. Om du alltid känna att din mans kärlek saknas, kan du göra detta faktum kända ofta. I stället för alltid tjatar om honom och berättar för honom vad han gör fel, försöka fokusera på vad han gör rätt. Även om det kan kännas lite dumt på först tacka honom för det lilla peck på kinden och berättar för honom hur mycket det betyder att du kan göra stor skillnad eftersom den visar honom att du uppskattar verkligen det arbete han lägger in i att vara tillgiven och kan göra honom mer benägna att ge ännu mer ansträngning.

• Söka rådgivning om andra försök ger inga resultat. Ibland problem med kärlek- eller bristen på det - kan hanteras inom äktenskapet, men i andra fall behövs hjälp utifrån. Det kan vara att det finns problem som hindrar din man från att vara kärleksfull mot dig. Om, trots dina ansträngningar misslyckas han att ge dig den kärlek du behöver överväga söker par rådgivning. Du kanske kan sortera ut dem och laga din skadade relation genom att tala med en utbildad professionell om dessa frågor.