mynewspapers.net

Hur till få den blanka bald utseendet för män

Hur till få den blanka bald utseendet för män


Oavsett om du är naturligt skallig eller skallig genom val, är en glänsande flintskalle ett tecken på en sund hårbotten. Även om glansen kan vara falsk under en kort tid med oljor och styling produkter, korrekt fuktgivande och vårdande för huden kan hjälpa skaffa du en blanka bald titt naturligt.

Instruktioner

• Använda en rakkräm i huvudet. Använd en skarp, ren rakhyvel för att raka bort några stubb eller ströva hårstrån. Torka inte rakning. Detta orsakar fukt att gå förlorad, som kan göra ditt huvud ser matt och svag.

• Använd en fuktad tvättlapp för att torka bort eventuella återstående rakkräm. Låt ditt huvud att luften torr. Detta bidrar till att upprätthålla sin naturliga fuktighet.

• Tillämpa en återfuktande lotion som återställer fukt, reparerar skadad hud och innehåller UV-skydd. Tillämpas lotion efter rakning och dagligen, efter en dusch. Om du har extremt torr hud, tillämpa den två gånger – en gång på morgonen och på kvällen.

• Tillämpa en stylingprodukt, olja eller vax till ditt huvud att öka glans. Du kan behöva experimentera för att hitta vilka produkter som fungerar bäst med din hudtyp och ton. Vissa män tycker att imma i hårbotten med aerosol hårspray skapar en glänsande hårbotten, medan andra föredrar att gnugga babyolja eller ljus-håll vaxer i hårbotten.

• Massage en exfoliant i hårbotten varannan vecka. En exfoliant är en något slipande rengöringsmedel, som hjälper till att ta bort rester och döda hudceller. Efter peelingen gnids in i hårbotten, Använd en fuktad trasa att ta bort den.