mynewspapers.net

Hur till få bubblor ur ett skärmskyddSmartphones, bärbara elektroniska spel och MP3-spelare inkluderar färgskärmar för att visa bilder, konst och grafik. Installera ett skärmskydd minskar repor, smuts och damm samlas på skärmen. Dock eftersom skärmskydd är klart filmen, kräver installation tålamod och praxis för att undvika svällning damm och partiklar mellan skärmen och film. Instängd luft bubblor ibland resultatet från fångade damm under beskyddare eller från en förhastade program. Användare kan tillämpa en science lab teknik för att ta bort irriterande luftbubblor innan du tar bort och återanvända skärmen beskyddare.

Instruktioner

Mikroskop bild teknikPlacera enheten på en plan yta och fyll pipetten med tvättsprit.Placera trasan på en kant på skärmen beskyddare.Destillera tre droppar alkohol längs den motsatta kanten av skärmen beskyddare (dvs den motsatta kanten från tyg).Kontrollera att vätskan vandrar från ena kanten mot duken (rörelse av vätskan kommer också driva luftbubblor och partiklar mot eggen)Upprepa steg 3 och 4 som behövs, tills vätskan når duken. Vara försiktig med att suga på skärmen.Försiktigt placera fingret i mitten av skärmen och sakta vicka på skärmen för att ta bort bubblor och justera.Torka av vätskan från kanterna på skärmen beskyddare och låt alkoholen avdunsta.

Ta bort och återanvändaInfoga en trä tandpetare i ett hörn av skärmen beskyddare närmast bubblan, mellan filmen och skärmen.Försiktigt applicera tryck på tandpetare att lyfta i hörnet av skärmen beskyddare, att se till att inte repa skärmen eller film.Ta bort tandpetare och håll skärmen beskyddare i kanterna.Dra försiktigt filmen bort tills du når den luftbubbla (eller ta bort helt för att ansöka på nytt, om så önskas).Justera den nedre kanten av beskyddare med nederkanten av skärmen om du tagit bort screen protector helt.Hålla filmen i en liten vinkel från skärmen och försiktigt lägger filmen på skärmen genom att gnida den platta sidan av ett kreditkort mot filmen. Flytta i en långsam och skonsam motion, från ena änden till den andra änden (t.ex. från höger till vänster eller från centrum till varje kant).Släppa filmen som det blir fäst vid skärmen. Om en bubbla bildar, försiktigt skala bort del av filmen och parallellimportören genom att gnugga kreditkortet på protector ytan.