mynewspapers.net

Hur till få bläck av torkade kläderAtt kunna få bläck av torkade kläder kan vara skillnaden mellan att hålla en bit av kläder och att behöva kasta bort. Det finns några saker i ditt hem som du kan använda för att få bläck av torkade kläder. Detta sparar du inte bara pengar på rengöring objekt, men på kläder också. Bläck är en av de svårare fläckarna att få av torkade kläder, är det inte omöjligt.

Instruktioner

MjölkFyll en hink med tillräckligt med mjölk för att täcka ditt objekt av kläder. Blötlägg över natten.Ta bort bit av kläder från hinken.Tvätta den i kallt vatten med ditt vanliga tvättmedel.

Gnugga alkoholLägg ut en handduk på ett plant underlag.Lägg kläder med fläcken sida upp ovanpå handduken.Häll några gnugga alkohol på en svamp och sandskädda på fläcken försiktigt med svampen. Detta kommer att orsaka bläcket rinna genom tyget och på handduken. När den gör flytta dina kläder till en ren plats på handduken och upprepa processen tills alla bläcket har tagits bort.Tvätta kläderna i kallt vatten med ditt vanliga tvättmedel.

Aerosol hårsprayLägg en handduk ut på en plan yta. Lägg dina kläder ovanpå det med fläcken sidan upp.Spraya lite hårspray på fläcken.Sandskädda på fläcken med en svamp. Detta kommer att orsaka bläcket rinna genom dina kläder och på handduken. När handduken under har bläck på den, flytta dina kläder till en ny ren plats och upprepa processen tills bläcket fläcken är borta.Tvätta kläderna i kallt vatten och diskmedel.