mynewspapers.net

Hur till få annonser för er tidning

Hur till få annonser för er tidning


Tidningen industrin, drivs vare sig i tryckt eller online, av reklam. Utan konsekvent reklamintäkter blir en tidning kortlivade. Därför en tidningens säljavdelning ladorna huvuddelen av budgeten. Rekrytera annonsörer medel sälja idén att är er tidning en investering, om annonsören är ute efter att sälja produkter eller bygga sitt varumärke. Veta din produkt och dess läsekrets, och använda den informationen för att sälja annonser, kommer att hålla er tidning lönsam.

Instruktioner

• Studera din magazine abonnenten demografiska och omsättning nummer. Använda en customer relationship programvara som ACT! att spåra de kunder som abonnerar på er tidning. Bryta ner informationen till ålder, inkomstnivåer, kön och ras. Du vet din cirkulation av hur många prenumeranter eller web träffar du har.

• Skapa en prislista. En prislista beskriver kostnaderna för annonser i er tidning. Forskning tidskrifter med liknande teman och läsekrets att få en originalplan för konkurrenternas reklam priser. En prislista kommer att ange vad storlek annonser--sekretessbelagda, kvartal-sida, halv sida och helsidor är branschstandarder--finns, kostnaden baseras på hur många infogningar och skillnaden mellan en-, två-, tre- och fyra-färga annonser. Din verksamhet budget kommer att spela en roll i hur mycket reklam inkomst du behöver.

• Inkludera reklam information i publikationen. Oavsett om er tidning är i tryck eller på nätet, ägna lite utrymme för att locka annonsörer. Om en företagare läser er tidning, finns det en god chans att hon ger en tjänst eller produkt marknadsförs mot din demografiska läsare. Detta är en passiv inställning till försäljning.

• Sammanställa en lista över möjliga annonsörer. När du gör din lista, få namn och kontaktinformation för personen som ansvarar för att göra reklam besluten. Detta är där förstå din läsekrets spelar en nyckelroll. Till exempel, om din tidning handlar om mountainbike, skapa en databas med alla cykel återförsäljare, tillverkare, delar återförsäljare och bike tour företag. Också tänka på parallella företag som skulle vara intresserade av din tidning. Ett äventyr turné företag eller snowboard maker kan ha intresse i din mountain cykling magasin eftersom demografi är lika.

• Kontakta din potentiella annonsörer. Sätta ihop ett försäljning paket som inkluderar ett nummer av er tidning, rate-kort och en introduktion brev. E-paketet till personen som ansvarar för att spendera annonspengar. Följa upp med ett telefonsamtal att ytterligare förklara fördelarna med reklam med din tidskrift. Detta är där försäljningen sker. Vara beständiga, men inte aggressiv. Vara informativ, men inte irritera.

• Utveckla PR eller cross-reklam partnerskap. I en PR situation, kan du partner med ett företag som erbjuder en gratis prenumeration på tidningen med ett vissa inköp. Till exempel ger en cykel återförsäljare, för varje försäljning av en ny cykel, kunden en gratis prenumeration på tidningen. Cross-reklam är när du byter reklam. Du kan ange en halv sida annons för cykel återförsäljare om han placerar en annons i sin butik.