mynewspapers.net

Hur till Decoupage en ojämn yta

Hur till Decoupage en ojämn yta


Vad som helst kan dekoreras med découpage. Découpage består av täcka något med papper eller tyg bitar med en pasta eller gel som fäster och tätar stycken på objektet. Découpage pasta är både en självhäftande och finish. Även ojämna ytor kan vara decoupaged. Dämpande material att du är decoupaging ytan med gör det möjligt att bilda bättre runt de ojämna ytorna i objektet. Experiment med olika ytor och du kommer bli förvånad över de olika effekter som du kan uppnå. Till exempel kan du uppnå en målad effekt av decoupaging tidningen eller konst gräsklipp på skiffer.

Instruktioner

• Placera objektet med den ojämna ytan på en arbetsyta. Kappa objektet med ett jämnt skikt découpage klistra in med en skum craft borste. Du kan behöva göra en del samtidigt för att undvika objektet hålla sig till arbetsytan. Till exempel, om du gör en låda, skulle du behöva göra frisidor, låt dem torka och göra den återstående sidan.

• Fukta en svamp i en bricka med vatten. Sandskädda papper med svampen att dämpa dem som du tillämpa dem på den ojämna ytan. Trycka med fingrarna över papperet när du trycker på dem för att släta dem över den ojämna ytan. Om materialet inte fortfarande följer smidigt över ojämn områden kan du gå över den med en fuktig svamp och fortsätta att arbeta över ytan med fingrarna.

• Penseln över ovansidan av papper bitar med découpage klistra in. Låt pastan torka i minst fyra timmar. Om du inte har andra områden som du behöver découpage på objektet kan du koppla ett andra skikt. Om du hade områden som behövs för att vändas, du kommer att behöva vända objektet och följ steg 1 till 3 till découpage det och låt det torka i minst fyra timmar. Du kan sedan använda ett andra skikt till den första sidan och låta det torka och upprepa processen för den återstående sidan.