mynewspapers.net

Hur till Check om Motor fästet är trasig på en Honda Civic

Hur till Check om Motor fästet är trasig på en Honda Civic


Motor fästen är hakparenteser som stöder och stabilisera motorn för ett fordon. Syftet med motor fästen är att minska vibrationer och skakningar förknippas med normala användning. Fästen är oftast belagda i gummi som små stötdämpare. Om din Honda Civic är skakande eller bullriga-- eller vibrerar alltför--kan en eller flera motor fästen vara bruten.

Instruktioner

• Lyfta motorhuven av din Honda Civic. Fäst den på plats genom att infoga i slutet av hood staven i skåran på huven.

• Leta upp motor fästen av ditt fordon. Det finns fem motor fästen stödja motorn mest Civic modeller. En mount finns på varje sida av motorn. De andra ligger framför och bakom motorn. En placeras på överföring mount.

• Kontrollera fästen visuellt. Leta efter sprickor, slitna gummi eller chips. Detta är tecken på att motorfäste är bruten.

• Stäng motorhuven och vända på bilen. Placera bilen i park och sätta foten på bromsen. Be någon att stå bredvid bilen medan du trycker på gasen. Ett motorfäste är sannolikt bruten om den bilen darrar eller punkbandet.

• Köra bilen i en tom parkering. Påskynda och minska hastigheten snabbt. Ett trasigt motorfäste indikeras av bilen skakar överdrivet eller hoppa omkring i växel. Lyssna efter en tung clunking buller; Detta kan vara motorn flytta tillbaka och fjärde på grund av ett motorfäste som är bruten.