mynewspapers.net

Hur till Check engelsk grammatik

Hur till Check engelsk grammatik


Korrekturläsning ditt eget arbete är inte effektiv om du inte vet grammatiska regler eller den korrekta stavningen av orden. Du kommer att presentera ett oprofessionellt intryck att potentiella arbetsgivare, kunder, kollegor, din chef och andra om ditt skrivande har felanvända ord, grammatiska fel och stavfel. Istället för att förlita sig på en vän, använda en online grammar check program, läsa en grammatik referensbok, ladda ner programvara och frågesport själv för att se till att ditt arbete är felfri.

Instruktioner

Hur till Check engelsk grammatik

• Använda referenser på http://www.grammar-monster.com/ för grammatik lektioner, tester, vanliga grammatik misstag, diskussionsforum och en ordlista grammatik. Om du vill veta om du korrekt använder kolon och punkter, kan du slå upp detta ämne och se exempel på rätt och fel. Du kan också hitta rätt användning av allmänt förvirrad ord som stationära och brevpapper.

• Gå till http://www.spellchecker.net och kopiera och klistra in markeringen i rutan Öppna. Denna webbplats kommer att kontrollera din text för stavning och grammatik misstag och har en thesaurus flik för att hitta synonymer.

• Köpa grammatikkontroll programvara online och ladda ner den till din dator. Du kan välja mellan program som WhiteSmoke, rätt författare eller grammatik Slammer.

• Använd Microsoft Word för att hitta misstag. Du kan markera särskilda text du vill kontrolleras, eller har det kontrollera hela dokumentet genom att gå till "Verktyg" i verktygsfältet och sedan "Stavning och grammatik" Microsoft word kontrolleras också för stavning och grammatik misstag medan du skriver. För att få definitioner och synonymer för ett ord, markerar du den och gå till "Verktyg" i verktygsfältet och sedan "Thesaurus."

• Läsa "Blå boken av grammatik och interpunktion" av Jane Straus. Boken innehåller grammatiska regler, reproducerbara frågesporter och studie guider.