mynewspapers.net

Hur till Check en VIN gratis

Hur till Check en VIN gratis


En fordonets identifieringsnummer (VIN) kan berätta allt du behöver veta om en bil. Om du vill ta reda på om en begagnad bil på marknaden har någonsin varit översvämmad, stulna eller i en olycka, VIN kommer att berätta. Varje gång en bil går till ett garage för underhåll, registrerar mekanikern VIN och vad som gjordes till bilen. Konsumenterna vill få ytterligare information om ett potentiellt bil köp, kan de söka efter ett fordons historia med hjälp av VIN gratis.

Instruktioner

• Hitta VIN på bilen. Ett VIN kan finnas på några olika ställen: instrumentpanelen på förarsidan, bilens ram mellan förgasaren och vindrutetorkare, främre motorblocket, bakre hjulhusen, Dörrfodren eller boot under reservdäcket.

• Skriv ned numret noggrant. Om du gör ett misstag, kommer du inte få uppgifter om bilen du tänker köpa. Granska hur många gånger för att se till att du har kopierat det korrekt.

• Gå till din lokala institutionen för motorfordon (DMV). I de flesta stater, kommer att DMV ge en VIN check gratis. Bil historia rapporten genereras av en VIN sökning kommer att berätta om olyckor, omfattande underhåll och eventuella problem som mätarställning.

• Använda Internet till forskning på VIN. National Insurance brottsligheten presidiet, en ideell organisation som svurit på att bekämpa försäkring bedrägeri och andra brott, erbjuder gratis VIN check. På webbplatsen, helt enkelt ange VIN, godkänner användarvillkoren, skriv i CVV-koden och tryck "Sök".