mynewspapers.net

Hur till Check en svart lista för hyresvärdar

Hur till Check en svart lista för hyresvärdar


Medan det finns inga formella nationella svartlista för hyresvärdar, kanske du kunna ta reda på om en potentiell hyresvärd är vårdslöst med lite lokal undersökning. Kontakta lokala resurser samband med business, hyresrätt och fastigheter, och du kan vända upp användbar information.

Instruktioner

• Kontakta lokala better business bureau. Hyresvärdar som har många egenskaper att övervaka sannolikt har med för att minska deras ekonomiska ansvar. Research corporation i lokala better business bureau att dyka upp tidigare klagomål.

• Kontakta statliga fastigheter kommissionen för att se om det finns en lokal hyresgästers rådet som kan tillhandahålla resurser på ytterligare utredningar av hyresvärden historia. Hyresgäst råden eller provisioner ställs ofta in som konsumenten opinionsbildning grupper vars uppdrag är att skydda hyresgästen rättigheter.

• Kontakta lokala egendom förvaltningsbolag för information om deras hyresfastigheter. Hyresvärdar det avtala en professionell egendom chef är mindre benägna att tillåta egenskaper som skulle förfalla eftersom fastighetsförvaltare hantera alla reparationer och behöva upprätthålla ett gott rykte med både hyresgäster och hyresvärdar för att hålla business.

• Kontakta en lokal fastighetsmäklare som tjänster många hyresrätter. Medan agenten inte kan sätta något skriftligt, kan han berätta off-the-record vilka lokala hyresvärdar kan du undvika.