mynewspapers.net

Hur till Check en krets i huset ledningar

Hur till Check en krets i huset ledningar


När du tror att kontrollera en elektrisk krets, kan du omedelbart visualisera tekniker med mätare, bärbara datorer och tekniska specialkunskaper. Men den enda teknik som du verkligen behöver är en logiska sinne och dina egna sinnen syn och lukt. Om du har ett kopplingsschema eller vet alla komponenter som drivs på banan i fråga, kan du använda uteslutningsmetoden för att hitta orsaken till en utlöst brytare.

Instruktioner

• Stänga av utlöst brytaren på felaktiga krets, och sedan slå på den igen. Om det resor igen, lämna det bort och stänga av den huvudsakliga breaker. Du kan ersätta brytaren för att eliminera möjligheten att felet kan vara med breaker själv. Breakers är billigt, och detta ger dig ett definitivt svar om brytaren som orsakar problemet.

• Använd isolerad tång för att ta tag i slutet av brytarens knäppte på en varm buss, och dra brytarens gratis. Skruva loss skruven som håller den vita kabeln, och ta bort kabeln, sedan bifoga det till en ny brytare med den samma märkström. Fäst nya brytaren på plats och slå på huvudströmmen.

• Vänd på brytaren. Om det resor igen, leta efter tecken på överbelastning krets eller kortslutning.

• Lägg till effektuttaget för alla krets komponenter som är normalt på samtidigt. Wattal markeras klart på alla apparater och glödlampor. Dela denna summa av spänningen i kretsen (110 volt för hushållsbruk kretsar) för att få den nuvarande dragningen. Detta nummer måste vara mindre än betyg på kretsbrytaren. Om det är mer, koppla in en eller flera apparater i en annan krets, och försök till brytaren igen.

• Koppla från alla apparater ansluten till kretsen och stänga av alla lampor om breaker resorna efter du slutföra steg 4. Försök till brytaren igen. Om det resor igen, kolla alla kärl och växlar för tecken på en kort. Dessa tecken inkluderar svärtning av vägg eller täcka pläterar, lukten av rök och skadade komponenter. Ta bort täckplåtar med alla komponenter och kontrollera för lös eller felaktig kabeldragning.

• Rådfråga en elektriker om du hittar några bevis för ansvarsfrihet, eftersom problemet kan begravas i väggen--i vilket fall du behöver professionell rådgivning.

• Börja tända lampor en i taget, om brytaren står kvar när du har tagit bort alla laster från kretsen. Om brytaren är tänd, börja plugga i apparater som används på banan. Granska varje armatur eller apparat som resor till brytaren för tecken på felaktig kabeldragning, en kortslutning eller andra skador.