mynewspapers.net

Hur till check en Fendi följetong antalen

Hur till check en Fendi följetong antalen


Fendi är en italiensk märke mest känd för sin high-end kläder, sjalar och väskor. Fendi väskor är lätta och fashionabla, och vissa är även utrustade med dolda fack. Eftersom Fendi är ett välkänt high-end varumärke, förfalskade vissa affärer, webbplatser och gatuförsäljare produkter. Äkta Fendi produkter kommer med en äkthet kort, som har ett serienummer som bifogas. Om du vill validera om ditt objekt är giltig, kan du kontrollera en Fendi följetong antalen genom att kontakta företaget.

Instruktioner

• Lokalisera äkthet kort som medföljde din Fendi produkt. Det spelar ingen roll om du köpt en sjal eller ett par Fendi skor, det kommer alltid med en äkthet kort. Kortet kommer att ange produktnamnet, formatnumret och det kommer att ha Fendi logotyp på den, inklusive frasen "Made in Italy".

• Lokalisera Fendi serienumret på baksidan av kortet. Om du har en Fendi handväska, kan serienumret präglad på baksidan av tyget etiketten inuti väskan.

• Kontakta Fendi på 0207 927 4172 och följ anvisningarna för att tala med en representant. Informera den rep som du vill kontrollera en Fendi serienummer äkthet.

• Ge företrädare med komplett Fendi serienummer när du uppmanas att göra så. Vänta på rep att förse dig med resultaten.