mynewspapers.net

Hur till Check en Delphi-bilbatteri

Hur till Check en Delphi-bilbatteri


Delphi är en av tre stora bilbatteri tillverkar. Delphi säljer inte bara batterier under sin egen etikett, men också ACDelco och EverStart. Det är smart att kolla din Delphi batteriets spänning utgång regelbundet för att vara säker på att det är stark. Du kan inte lita på generatorn att fortsätta laddar ett batteri när det har passerat sin kulmen, och hoppa börja bara varar en kort stund.

Instruktioner

• Pop huven på bilen och stötta upp. Inte på startmotorn under testet, annars voltmetern kommer att läsa spänningen av generatorn istället för batteriet.

• Fäst voltmeter leder till batteriet. Anslut den positiva leda till positiva batteri inlägget och negativa bly till bilbatteriet inlägget. Den positiva inlägget om batteriet är röda och är märkt med ett "+" tecken.

• Starta voltmetern och kontrollera behandlingen. En hälsosam Delphi batteri bör läsa mellan 12,5 och 12,8 volt. Allt är annat en indikation på ett svagt batteri, i vilket fall bör du ta batteriet till din lokala auto del återförsäljare för ytterligare tester.