mynewspapers.net

Hur till check en bilbarnstol för flygresor

Hur till check en bilbarnstol för flygresor


Om du ska på semester med ett barn som fortfarande behöver en bilbarnstol, är det mycket mer kostnadseffektivt att föra din bilbarnstol med dig snarare än att köpa eller hyra en på din destination. Kontrollera en bilbarnstol för flygresor är också enklare än du kanske tror, som kräver att du bär den skrymmande grej bara till flygplatsen incheckningsdisken.

Instruktioner

• Ring ditt flygbolag bärare att fråga om kontrollerade bilsäten räknas mot sin incheckade väska gräns. Detta är viktigt så att du vet om du kommer att behöva betala extra för att kolla. Ibland, skulle du kunna packa lätt nog att kontrolleras sätet ligger inom det tillåtna antalet bagage och du betalar inget för att kolla.

• Komma på flygplatsen tidigt. Du ska inte bara bärande din tot med dig, men också en skrymmande bilbarnstol, så det kan ta dig lite tid att få upp till incheckningsdisken. Dessutom kan du behöva vänta på en handledare att godkänna bilbarnstolen som incheckat bagage. Du kan också bli ombedd att kolla det vid porten, i vilket fall, du måste tote placera ett ännu längre avstånd.

• Fäst ett flygbolag tag, hittade vid incheckning disken, din bil plats. Skriv ditt namn, adress och telefon nummer på det. Om bilbarnstolen hamnar på fel flyg eller är annars tillfälligt förlorat, det kommer så småningom hitta sin väg till dig om det är korrekt märkta.

• Hand bilbarnstolen till person vid incheckning disken eller intresseföretaget vid grinden om checkar sätet vid grinden. Sedan vidare till din plan. Din bil plats väntar du i bagageutlämningen på din slutliga destination, eller strax utanför plan ingången den landar när om du kollat det vid grinden.