mynewspapers.net

Hur till Check din gyllene snittetDet gyllene snittet är en del av konceptet att människor uppfattar andra för att vara vacker när deras utseende är symmetrisk. Ju mer symmetrisk någon har face, är det vackra samhället tror han är. Inget ansikte matchar perfekt förhållandet. Förhållandet ger ett matematiskt sätt att analysera skönhet. Det sägs att skönheten ligger i betraktarens öga, men det bara kan vara i din kalkylator.

Instruktioner

Mäta upp

• Har din vän redo att ta ditt foto. Titta direkt på kameran. Var noga med att du tittar rakt fram, inte till höger eller vänster. Anpassa dina pekfingrar med hål i öronen. Visualisera en tänkt linje som sträcker sig från ett finger till den andra. Luta huvudet upp eller ned tills din Iris linje med den imaginära linjen. Låt din vän hjälpa med att berätta när du är uppradade. Koppla av ditt ansikte. Inte Le. Vila din bakre tänderna på varandra. När du är uppradade, har din vän ta bilden.

• Skriva ut fotot som en 5-av-7 eller en 8 av 10. Rita en rak, svart linje för att ansluta dina elever på bilden. Detta är den eleven. Rita en rak, svart linje som förbinder de vänstra och högra hörnen av munnen. Detta är din läpp linje. Använd din härskare för att hitta centrum av din elev linje. Markera med en prick. Använd din härskare för att hitta centrum av din läpp linje. Markera med en prick. Använd linjalen som en rak kant och ansluta prickar på din elev linje och läpp linje. Detta är din ansiktsbehandling lodrät linje.

• Få din kopia av masken och gå till kopieringsmaskinen. Förstora eller förminska masken tills den ansiktsbehandling vertikala linjen på masken är samma som ansikts vertikala linjen på ditt foto. Kopiera maskera med samma storlek ansiktsbehandling lodlinjen som dina foton på ett blad av acetat.

• Placera den acetat kopian av masken över ditt foto. Linje in elev linje, läppen linjen och ansiktsbehandling vertikal linje med ditt foto. Ju närmare linjerna på fotot är rader på masken, ju närmare du är det gyllene snittet.