mynewspapers.net

Hur till bygga väderkvarn propellrar

Hur till bygga väderkvarn propellrar


Byta ditt hem el med väderkvarn makt är ett sätt att spendera mindre pengar på din elräkning utan att offra din familjs komfortnivå. Väderkvarnar kan köpas eller byggt hemma. Köper ett vindkraftverk kan ha fördelar, men du kan bygga ett vindkraftverk för mindre pengar än du skulle spendera för att köpa en.

Instruktioner

• Beräkna storleken på din väderkvarn propellrar. Storleken beror på hur länge du behöver propellrar att vara. En bra regel är att propellern längd och bredd förhållandet 1:5. Till exempel om du behöver en 25-tums lång propeller, bör det vara 5 inches bred. Konsultera ingenjör för att bestämma exakta längden din väderkvarn propellrar bör vara. Storleken beror på hur mycket ström du vill generera, storleken på din väderkvarn och flera andra tekniska faktorer. Tanke på komplexiteten i beräkningarna och de farliga konsekvenserna av felaktiga beräkningar (dvs propellern kan flyga iväg väderkvarn), är det nödvändigt att konsultera en expert.

• Dra en rak linje ner i PVC röret på längden, vilket gör att du kan halvera PVC-rör.

• Halvera röret med en tigersåg och låg de två rör halvorna på marken. Mät och markera "mellersta raden" ner centrum av röret. Dra en annan "bottom line" tvärs över varje pipa. Nedre raden bör vara ca 1/10 av pipe längd från botten. Till exempel kommer att 25-tums lång propellern ha en mittlinjen 2 1/2 inches från botten.

• Använd måttband för att rita en rak diagonal linje från mittlinjen till den nedersta raden. Skär längs den diagonala linjen att forma propellern för optimal prestanda.

• Borra i centrum av propeller basen för att skydda propellern till den väderkvarn axeln. Borra ett annat hål genom väderkvarn axeln där propellern kommer att bifogas. Säkra varje propeller till väderkvarn med en skruv och mutter.

• Slät grov PVC pipe kanterna med sandpapper.