mynewspapers.net

Hur till bygga min egen virtuella bil online

Hur till bygga min egen virtuella bil online


Om du inte har medel för att bygga och köpa din egen bil i verkliga livet ännu, kan du göra det i den virtuella världen istället. Ett antal webbplatser kan du bygga en virtuell bil online. Vissa bil konstruktioner är konceptuella (inte baserat på en befintlig bilmärke och modell), medan andra online-verktyg kan du börja lägga till specialfunktioner med en typ som själva bilen.

Instruktioner

• Verktyget röda Custom Car Shop för att bygga en virtuell bil online. Klicka på "Spela" för att starta processen. Välj en sportbil, hot rod eller sport-utility fordon. Du kan lägga till nya hjul, ändra interiört och exteriört av fordonet och lägga till trimning för att avsluta bildesign. När du är klar kan du Visa bilen i tre dimensioner. Ta en skärmdump (tryck på "Alt" och "Prnt Scrn") och klistra in det i en ordbehandlare eller bildredigering eller skriva ut sidan om du vill behålla en kopia av din design. Du måste ha Adobe Shockwave installerat på ditt system att använda detta verktyg.

• Skapa ett virtuellt fordon online verktyget ponny Builder. Online-design med guiden kan du skapa dina egna anpassade Mustang från din webbläsare. Välj från en mängd olika organ kit, hjul, paint färger och tillbehör som gör bilen alla dina egna. Det finns ett alternativ för att sänka bilens fjädring också. När du är klar, ta en skärmdump eller skriva ut sidan för att hålla designen. Du behöver Adobe Flash att ladda och använda denna design redskap.

• Gå till webbplatsen Scion att bygga en bil från början. Scion bilföretaget uppmuntrar potentiella köpare att planera sina inköp med flera funktioner och extras. Webben besökare kan också arbeta med en konceptbil i stället för en verklig modell med det här verktyget. Klicka på "Bilar" på förstasidan Scion, Välj ditt biltyp (real eller koncept) och klicka sedan på alternativet att börja bygga din egen anpassade version av bilen. Ändra färg färg och lägga till dina funktioner (som spoilers, dimljus och större hjul). Skapa ett konto för att spara designen.