mynewspapers.net

Hur till bygga min egen utomhusscen

Hur till bygga min egen utomhusscen


Utomhusscener är ett populärt sätt för mellanstationer konserter, teater- och dansföreställningar. Utomhusscener bör vara stor nog att passa bekvämt produktion du vill arrangerar, liten nog att ta isär eftersom årstiderna växlar och kunna transporteras till en ny plats som behövs. Utomhusscener är fördelaktigt eftersom de avstå från byggnadsbestämmelserna kapacitet och tillåter kunder att njuta av vackert väder medan du tittar på en prestanda. Bygg din egen utomhus scen för dina specifika ändamål hemma.

Instruktioner

• Planera din utomhus scen. Detta innebär att bestämma storleken på dina mellanlagringsplatsen behov och beror på vilken typ av produktion som du vill vara värd. Vanligtvis, teater arrangerar behöver vara något stort för att rymma skådespelare rörelse, medan musikaliska stadier är något mindre.

• Förslag till en skiss av din scen. Skapa en skalenlig ritning av ditt scenen som innehåller specifikationer för längd, bredd och höjd för varje del av scenen. Används för att hålla reda på dina framsteg samtidigt bygga scenen.

• Köp material. Köpa några överskott trä och naglar bortom vad du behöver för några misstag.

• Konstruera basen av din scen. Detta är ramen för scenen som sitter på marken och stöder golvet där musiker och aktörer promenad. Det höjer också prestanda över marken för publiken att Visa.

• Bygga golvet i din scen. Golvet är där alla åtgärder av din arrangerar uppstår. Den sitter ovanpå scenen basen. Gör det tillräckligt stor för att ge gott om prestanda utrymme men tillräckligt liten för att rymma några personer.

• Montera delar av din scen. Be om hjälp när du lyfter scengolvet på basen. Med en person i varje ände, hissa scengolvet på basen och säkra den med naglar.