mynewspapers.net

Hur till bygga min egen sluten släpvagn

Hur till bygga min egen sluten släpvagn


Färdiga sluten släpvagn kostar uppåt £845. Du kan bygga din egen sluten släpvagn för ungefär halva det priset, med färdiga verktyg vagn med hjul och material för att bygga golvet, väggen och taket av din släpvagn. Din dörr kan vara handgjorda av trä med en bult handtag och lås. En sluten trailer måste vara registrerade hos din lokala DMV och en licens plats måste placeras baktill centrum på din släpvagn.

Instruktioner

• Bestämma storleken på din sluten släpvagn, såsom 4 fötter av 4 fötter eller 6 fot av 10 fot, sedan få nytta släpvagn närmast till den storleken. Du kommer att bygga sidorna av trailern som passar i befintliga montering springor verktyget trailern och hjul.

• Mät verktyget trailern att bestämma exakta centrum. Placera axeln i centrum av verktyget trailern. Montera tungan på den tvärstag justeras mot axeln. Tungan är den triangulära som fäster trailern till transportera fordonet med en boll bult.

• Aktivera verktyget trailern upp och ned och säkra tungan på den arga bar med skruvar och bultar. Fäst låset till släpet i centrum. Låset håller trailern balanserad när i rörelse. Hålet i utkanten av tungan kopplas till baksidan av transportera fordonet med en flyttbar bollen bult.

• Skär fem bitar av plywood för fyra sidor och tak av släpvagnen. Löda flytande naglar varje 12 inches av vinklar och sidor av trailern att stabilisera plywood och som en fast grund för taket av trailern.

• Använd en mattkniv för att skära polyvinyl trailern golv till storlek före installation av golv till släpet. Polyvinyl ger dragkraft och vikt till din släpvagn våningen. Please kanterna runt med naglar eller fogtätning att förhindra curling.

• Tillämpas flexibel aluminium plåten på utsidan av din ifyllda trailer, en bit för varje sida och taket av trailern. Säkra aluminium presenningen med svetsbrännare, med bultar och muttrar med tätning i kanterna för att göra trailern lufttäta.

• Installera trailer licens och ljus fästet till baksidan och sidorna av trailern. Sidoljus bör vara fördelade 12 inches isär och bör vara mindre än standard bakljus. Fäst svansen trafikljusen och säkra med bult och skruvar.