mynewspapers.net

Hur till bygga husbil trä steg

Hur till bygga husbil trä steg


En uppsättning trä steg krävs för att få till och från en husbil. Trappan är byggda med tryckimpregnerat virke som kommer att motstå försämring på grund av fukt eller insekter. Du kan köpa material som behövs för trappan på din lokala brädgården. Kontrollera med din lokala tillåta avdelning för att se om det finns några begränsningar som måste följas, och om du måste erhålla ett tillstånd innan du börjar byggandet av stegen.

Instruktioner

• Ring departementet tillståndet i ditt område att kolla på några restriktioner eller tillstånd som krävs för att bygga trappan för mobil hem. Det är för din egen säkerhet att se till att kraven följs för att skapa en uppsättning trappor som är strukturellt robusta.

• Plats trappa galgar på rim reglar av däcket eller landning. Ställa in dessa så att trappa stringers vila mot rim reglar. Koden för de flesta områden i landet anges att landningen måste vara samma storlek eller vara större än bredden på stegen. Använda varmförzinkad reglar naglar för att fästa galgar till däcket eller landning. Använd samma naglar för att fästa trappa vägare till trappa hängare. Standardbredden för trappor är 36 inches bred. Placera galgar 2 fot och 9 inches isär. Placera en tredje hängare i mitten. Detta kommer att göra en 36-tums uppsättning trappor när du överhäng stringer med 1 1/2 inches.

• Placera trappa stringers i position. Färdigskurna stringers från de flesta timmer varv är konstruerade för användning i husbilar. Normalt, behöver du inte skära dessa till längd. Om du har att minska dessa Använd en cirkelsåg och en rak kant för denna uppgift. Spika genom trappa galgar till trappa stringers att förankra dem på plats.

• Skär 2-av-12-tums tryckimpregnerat skivor till 36 inches i bredd. Detta kommer att lämna en 1 1/2-tums överhäng för slitbanan. Du kan också lägga en bit 2-av-12 material för vertikala ståndaren av trappan. Detta krävs inte vanligtvis av kod för yttre trappor, men lägger till en pricken som många föredrar.

• Skruva fast slitbanor i den platta delen för riseren med 3-tums yttre däck skruvar. Använda (tre) på varje plats som stringer. En makt skruvmejsel fungerar bäst för denna applikation.