mynewspapers.net

Hur till bygga garderob sko rack

Hur till bygga garderob sko rack


Små garderober är bane av mode älskare överallt, inte minst eftersom de helt enkelt ger inget utrymme för att lagra ordentligt skor. Även i en måttligt storlek garderob hamnar skor ofta i högar på golvet, vilket inte är bra för utseendet på garderoben eller skor. Om du vill få organiserade, få dessa skor från golvet och gör garderoben ser snyggt och prydligt, bygga en sko rack. Bygga en garderob sko rack är förvånansvärt lätt och kräver dyra material eller professionella kunnande.

Instruktioner

• Skär Pepparkakshuset trim i två likadana bitar. Pepparkakor trim är en dekorativ trim finns på många viktorianska hem dekorera kornischer, valv och balustrader. En bit runt 10 av 30 inches är lämpligt för ett skoställ, att göra två stycken 10 av 15 inches.

• Skär två längder av kopparrör med Röravskärare till cirka 48 inches; denna längd kan justeras för att passa din garderob utrymme. Står en av de pepparkakor trim delarna upp och analysera den bästa platsen för att koppla de två längderna av kopparrör. De måste vara omkring 7 inches isär och en inställd i en vinkel på ca 30 grader från varandra. Använda ett par par dina skor för att testa pipe placering; hälen ska sitta över översta röret med tån vilar på nedre röret. Eftersom varje typ av pepparkakor trim är utmärkande, använda dina egna skor för att hitta den bästa placeringen för den design som du köpt. Markera platserna för röret på trim.

• Placera två stycken pepparkakor trim sida vid sida och använda ett måttband för att överföra placeringen av rör bit på den andra halvan av trim så att de matchar exakt.

• Borra ett hål ¾ tum djup och ½ tum brett på varje ställe som markerats för röret. Sätt in ändarna av kopparröret i hålen. Detta bör vara tillräckligt för att hålla racket tillsammans, men för bra åtgärd Lägg en klick av PVC lim till slutet av varje rör, sätta igen och låt torka. Måla Pepparkakshuset trim om så önskas.

• Placera skoställ i garderoben och placera dina skor i deras nya hem.