mynewspapers.net

Hur till bygga en prototyp bil kropp ur skumgummiplattan

Hur till bygga en prototyp bil kropp ur skumgummiplattan


Föregår produktionen av en prototyp automobile, kommer designers ofta konstruera en modell av det Begreppsbil design med skum och skumgummiplattan. Detta tillåter dem att arbeta med en förminskad version av bilen och lätt tweak aspekter av utformningen. Bygga din egen prototyp bil kropp design använder skumgummiplatta kan hjälpa dig ta fysisk form till din designidéer och inspiration.

Instruktioner

• Skriva ut en kopia av design planer för bilen prototyp. Dessa kunde vara granulat modeller utarbetats med hjälp av en specialiserad programvara eller enkel design specifikationer du har sammanställt på egen hand. Du kommer att använda konstruktionsspecifikationer för att styra skapandet av skum styrelsen prototypen.

• Bestämma skala och storlek av modell bil kroppen som du vill bygga. Du kan dela upp den faktiska dimensioner av bilen har föreslagit ett tal, till exempel 24, att få måtten för en 1:24 skalenlig modell. Skriv ner dessa förminskad mätningar som du behöver dem i kommande steg.

• Med hjälp av linjal och penna, beskriva de olika karossdelar som du behöver på en platt bit skumgummiplatta. Använda förminskad dimensioner för att definiera storleken på varje skum styrelsen kropp panel.

• Skär karossdelar ur skumgummiplattan genom att köra rakbladet runt disponerade kanterna som markerats med din penna i föregående steg. Avsätta varje kropp panel och etiketten, om du känner behov när du arbetar genom lappa skumgummiplatta.

• Konstruera prototyp bil kroppen ur skumgummiplattan genom att sätta ihop de olika delarna, med den ursprungliga design skissen för att guida dig, och att säkra dem tillsammans med lätta strykningar med klister. Börja att bygga modellen bil kroppen använder de största bitarna, som taket, och arbeta dig ner till den punkt där du kan integrera mindre och mer detaljerad designaspekter i prototypen.