mynewspapers.net

Hur till bygga en gavel stil byggnad

Hur till bygga en gavel stil byggnad


Varje familj verkar så småningom växa ur garaget och har ett behov av extra lagringsutrymme. Ett skjul med ett sadeltak är enkel att bygga för någon med lite Snickeri erfarenhet.

Instruktioner

• Välj ett område på platt mark att bygga din byggnad. Markera området med hjälp av stakes och strängar för att bilda en rektangel av en storlek som är lika med måtten på skjulet du bygger. Använd en line-nivå på strängen för att identifiera höga och låga ställen i marken. Nivå området med hjälp av en hacka och spade. Kompakt jorden i området bra.

• Placera en av 4-av-6 balkar på marken på den plats där mitt i Boden kommer att sitta. Lägga mer 4-av-6 balkar parallella och på vardera sidan av denna, avstånd dem 36 inches isär. Det totala antalet balkar beror på storleken på skjulet du väljer att bygga. När balkar är på plats, kontrollera än en gång att de är nivå och göra justeringar i marken under som behövs.

• Skär två rim reglarna från 2-gånger-4 timmer till en längd som är samma som den kortare sida dimensionen av din byggnad. Skär 2-gånger-4 golv bjälklag till en längd på samma sätt som den längre sida dimensionen av din byggnad minus 3 inches. Spika golvet reglarna till rim reglarna att skapa golvet ramen. Ordet reglarna bör vara placerade 16 inches isär på centrum detta hjälper dig avgöra hur många behövs för din storlek skjul. Använd 5/8-inch plywood som ett floor trall. Skär 4-av-8 plywood täcker till så att alla kanter är i jämnhöjd med ramen, och spika det.

• Bygga väggarna för skjul. Göra de topp och botten pläterar för dina väggar genom att klippa två 2-gånger-4 bitar av virke till samma längd som den planerade sidan av din byggnad. Skär väggreglar från 2-gånger-4 timmer till en längd av planerade vägg höjden av din byggnad, och spika dem till toppen och botten pläterar. Igen, antalet väggreglar måste baseras på 16 inches på centrum avstånd. Få mätningar för alla funktioner i din byggnad som fönster och dörrar. Sedan ram ut öppningar för dem i inramade väggen.

• Få några hjälpare, och höja väggarna på plats. Skruva fast bottenplattan av väggarna i golvet med tunga 3-tums skruvar. Sätta ett tillfälligt stag på varje vägg som du flyttar att ta upp en annan. Kontrollera att väggarna är plumb och square i hörnen och sedan spika väggar tillsammans.

• Skära ytterligare takplattorna till samma längd som din tidigare testresultat. Markera platser på dessa takplattorna för takstolar, varje 24 inches på centrum. Spika dessa takplattorna till andra takplattorna till väggarna. Double-stack 2-gånger-4 takplattorna har du på varje vägg.

• Fäst slutet takstolar på vardera sidan av skjulet takplattorna. De bör vara i linje med sidan av väggen. Fäst de återstående takstolarna takplattorna, placera dem varje 24 inches på centrum och med markerar du gjort på takplattorna som guide. Täcka takstolar med lakan av 5/8-inch plywood, och spika för säker. Installera en DROPP kant. Täcka plywood med asfalt papper, överlappande 3 till 4 inches på varje kant. Tack med takläggning nubb och lägga till bältros.

• Täcker väggarna med 5/8-tums kanal rangerbangård. Start 1 tum under bottenplattan av varje vägg, och spika rangerbangård till utformningen, arbetar uppåt. Installera windows och dörrar i grov öppningarna har du inramad i väggarna tidigare. Installera trim, måla att passa dig, och du är klar.