mynewspapers.net

Hur till bygga & designa en egen uteplats tak

Hur till bygga & designa en egen uteplats tak


En uteplats tak gör området kan användas på fler dagar av året. En fin beläggning kan du laga mat, koppla av, roa eller arbeta på hobbies från för mycket exponering för sol eller regn. Designa och bygga en egen uteplats tak bör öka värdet på din bostad om det förenas med din arkitektur. Små detaljer som går in i en välgjord uteplats tak kommer att göra hela skillnaden i slutprodukten. Investera tid i planeringsskedet och dina ansträngningar bör vara uppenbart när projektet är avslutat.

Instruktioner

• Gå online för att visa massor av uteplats tak former och idéer. Skiss flera grundläggande typer av taktäckning som inkluderar ett sluttande tak, platta tak och en A-frame tak. Rita ditt hus som innehåller olika uteplats tak mönster att räkna ut taklinjen som kompletterar hemmets arkitekturen.

• Mät uteplats som skall omfattas. Gör en allmän lista av byggmaterial att köpa. Använda 8-av-8-tums post material för att hålla en tak beläggning ram gjord av 2-av-6-tums brädor. Bygga ramen genom att installera takbjälkar ungefärligt 24 inches isär. Designa en stabil ram som kunde rymma en plywood tak med asfalt bältros, ett plåttak eller olika typer av Korrugerad plast eller tyg material.

• Installera metallstolpe bostäder på botten av inlägget material för att fästa till prydnad eller betong. Använd rostfria spikar eller skruvar för att säkra inlägg. Plats ett stöd efter ungefärligt varje 8 fot att hålla upp takets vikt. Skär med en cirkelsåg. Bifoga uteplats tak ramen till huset, om lämpligt, med rostfria skruvar och muttrar.

• Lägga till vinkel järn parentes i det övre avsnittet på uteplatsen att stärka strukturen innan du lägger till takmaterial. Nagellack på utsidan-grade 1/2-inch plywood och lägga asfalt bältros eller skruv metall delar av uteplatsen tak på plats. Bygga i överhäng och tillsätt rännor om uteplats taket är en del av hela taklinjen.

• Bifoga ena änden av uteplats luckan för att skapa en väggenhet om du vill lägga till lagringsenheter. Använd 1/2-tums yttre grade plywood lakan att bifoga i slutet av strukturen och bygga hyllor eller skåp med skjutdörrar för att lagra objekt. Slut upp uteplatsen taket genom att installera hängrännor, stuprör och splashbocks. Måla eller färga utsatta trä områden.