mynewspapers.net

Hur till bygga badtunna baser

Hur till bygga badtunna baser


Många människor installera bubbelpool på sina däck. Om du har andra planer på att installera din badtunna, är en av de viktigaste sakerna att ha en solid och stabil bas för bubbelpoolen. En komplett badtunna är tung, och om det är helt enkelt placeras på marken, det kan skifta och bosätta sig med tiden. Utspillt vatten runt badkaret kan dessutom göra marken runt badkaret leriga och oattraktiv--inte inställningen du söker efter när du går för ett avkopplande dopp i badkaret. Här är ett sätt att göra en bas som är fast och säkert, samt lika snygg, ren och vacker.

Instruktioner

• Mät området du behöver. Mät diametern på badtunnan och lägga till flera fötter runt den. Till exempel, om ditt badkar är 5 fot över, kan du planera på ett underlag som är 7 av 7 fot. Detta är inte en fasta regel--kan du gå större om du önskar.

• Bestäm önskad badtunnan bas ska placeras. En relativt jämn område är bästa badkar basen ska vara relativt nära vatten och anslutningar. När du har bestämt dig, Mät ut området och markera den med snöre eller märkning färg.

• Gräva ut området där basen kommer att vara till ett djup av 18 inches. Om området är mycket stor, kanske du vill överväga att hyra en liten grävskopa. Annars är några spadar och villiga händer allt du behöver.

• Fyll de första 12 inches av utgrävningen med medelvärdigt grus. Sedan toppa det med 4 inches av sand. Nivå upp i sanden så att du har en plan yta. Ett bra sätt att göra detta är att lägga en lång bräda över delar av sanden och lägga din nivå på toppen av det. Du kan också stödja en spänd sträng 1 tum ovanför ytan och kontrollera att med en nivå. Packa ner sanden så ytan är fast.

• Kant omkretsen av basen med marksten. Genom att göra omkretsen först med en konsekvent storlek av marksten, ska du ge basen ett snyggare utseende. Kontrollera att de är lika som du installerar dem.

• Fyll inre av basen med marksten. Några asfaltläggare finns i olika storlekar, så du kan variera utseendet genom att integrera i olika storlekar. Om asfaltläggare är av samma form, kan ändra anvisningarna ge din bas en intressant dimension. Undersöka några olika stilar och utseende (se resurserna nedan) för att komma med idéer som fungerar för dig.