mynewspapers.net

Hur till bildruta på dörren sätt med metallreglar

Hur till bildruta på dörren sätt med metallreglar


Om material och verktyg är å, sker inramning i en dörröppning med metallreglar i mindre än en halv timme. I allmänhet används metallreglar för att fylla en öppning när väggen är också gjord av metall dubbar. Utformningen av en 2 av 4 trä vägg är 3 1/2 inches bred, men motsvarande i stål dubbar är 3 5/8 inches bred. Om du använder metallreglar fylla i dörren av en trä vägg, visas en liten puckel där stål dubbar ansluta sig trä dubbar.

Instruktioner

• Skär en bit av spår med en tenn snips att passa mellan vänster och höger sida av öppningen. Banan är "U" formad och är lite bredare än dubbarna. Spåret är säte för metall dubbar.

• För betonggolv, borra 1/4-tums hål på varje ände av banan och varje 2 fötter i mellan. Sedan köra i 3/4-tums enhet pins. Enheten stift är konkreta ankare med en PIN-kod att hamra ner. Om golvet är av trä, använda 1 1/4 tum eller skruvar.

• Skär en bit av spår att passa överst i öppningen och bifoga det med 1/4-tums pan skruv för metall inramning eller använder 1 1/4-tums eller skruvar för trä inramning. Placera två skruvar på varje ände och varje 2 fot i mellan.

• Skär en metall stud för varje sida av dörren och varje 16 inches längs spåret. Skär dubbarna om 1/2-inch kortare än den totala längden.

• Fäst reglarna på sidorna av öppningen med 1/2-tums pan skruv eller 1 1/4 tum eller skruvar om det befintliga utformningen är trä.

• Sätt in de återstående metallreglar och bifoga dem till övre och nedre spåren med en 1/2-tums pan skruv på varje sida av banan.