mynewspapers.net

Hur till: bambu rulle gardiner för skugga

Hur till: bambu rulle gardiner för skugga


Bambu roller gardiner eller nyanser, kan ge skugga utan att helt förmörka ett rum, och de ger en annorlunda atmosfär från cellulära eller spaltgolv nyanser. Precis som många spaltgolv nyanser installeras inuti en fönsterkarm, montera bambu rulle nyanser i princip på samma plats, på samma sätt som att du skulle installera en tyg roller nyans. Eftersom de är enkla att montera, är installera din egen bambu roller skugga en bra DIY projekt.

Instruktioner

• Placera första monteringsbeslag i det övre vänstra hörnet på fönsterkarmen. Köra naglar levereras med skugga genom två hål på fästet, med en tack hammare. En fästet har ett rektangulärt hål i monteringsfästet och den andra har ett runt hål. Använda en med runda hålet i detta hörn.

• Placera andra monteringsbeslag i det övre högra hörnet på fönsterkarmen. Köra naglar levereras med skugga genom två hål på fästet, med en tack hammare. Använda fästet med rektangulära hål.

• Placera den rektangulära stav som sticker ut från höger sida av skuggan i det rektangulära hålet på skuggan.

• Tryck skugga och höger fästet något till vänster, och tryck sedan på den runda baren på den vänstra änden av skuggan i det runda hålet på fästet.