mynewspapers.net

Hur till bädda in en bild i HTML för e-post

Hur till bädda in en bild i HTML för e-post


Utbyte av digitala meddelanden via Internet är ett effektivt sätt att kommunicera med andra. Oformaterad text är dock ofta inte tillräckligt för att förmedla meddelandet. Användare kan göra sin e-post mer lockande genom att bädda in en bild i e-post via HTML, så länge deras e-postleverantör tillåter dem att byta sammansättning meddelandefönstret till HTML. Arbeta med en medföljande HTML editor att infoga en bild är lättare och rekommenderade, men redigera HTML (Hypertext Markup Language) tillåter andra formateringsalternativ också. Tekniken att bädda in bilden är samma som när du skapar en enkel HTML-webbplats.

Instruktioner

• Ladda upp bilden till din egen server, en fri bild fientlig tomt eller Välj en bild som är redan värd för en webbplats. Hålla bildens URL händig. Du behöver detta för att bädda in bilden i e-postmeddelandet. Om bilden inte är laddas upp till Internet, kommer inga andra användare att kunna se bilden när de tar emot din e-post.

• Klicka på "Rich Text" att se andra alternativ eller helt enkelt klicka på "Source" eller "HTML" för att ändra sammansättningen meddelandefönstret till HTML-läge. Några webbaserade e-postleverantörer som Windows Live Hotmail erbjuder detta alternativ så att du kan redigera HTML-koden. Detta gör att du kan bädda in bilder i din e-post och även ändra annan formatering om du vet hur man kod i HTML.

• Placera markören i avsnittet e-post där du vill att bilden ska visas och ange följande kod för att bädda in bilden: < img src = "ImageURL" >< / img >. Ersätt "ImageURL" för den verkliga adressen kopplad till bilden du valde. Kontrollera att koden inte placerats mitt i en befintlig HTML-tagg och att adressen är korrekt. Inkludera "http://" som en del av URL eller annan bilden inte kommer att hittas.

• Klicka på "Rich Text," "Källa", eller "HTML" igen för att växla till normalläge och se till att bilden visas korrekt. Om inte, dubbelkolla den URL som du angav i HTML-vyn och se till att koden var placerad utanför en befintlig HTML-tagg.

• Som ett alternativ, Använd rika HTML-redigeraren som tillhandahålls av e-postleverantör om de föregående stegen inte fungerar för dig eller din e-postleverantör inte tillåter dig att visa och redigera HTML. Verktyget erbjuder oftast ett bättre sätt att infoga bilder i din e-post. Klicka på bildikonen och klistra in den fullständiga URL till bilden val, inklusive "http://" i början.