mynewspapers.net

Hur till återvinna Windows CE

Hur till återvinna Windows CE


Windows CE är det operativsystem som används på Microsoft-baserade netbooks och mobila enheter. Och den inbyggda program (till exempel Internet Explorer och tillbehörs program) finns i ett chip inuti enheten. Om du har upplevt allvarliga problem med enheten, kan du utföra en hård återställning för att återställa Windows CE och återställa det till sin ursprungliga konfiguration. Tänk bara på att säkerhetskopiera dina personliga filer innan du börjar.

Instruktioner

• Säkerhetskopiera enheten. Överför alla personliga filer till en flash-enhet eller annan mobil lagring. Synkronisera din enhet med ActiveSync att se till att alla dina kontakter och inställningar sparas på din primära dator. I allmänhet kan du göra detta genom att koppla enheten till datorn via en USB-kabel. ActiveSync börjar automatiskt. Detta kan variera beroende på enheten så hänvisa till bruksanvisningen om du har problem.

• Ta bort enheten från vaggan och stänga av. Också, koppla från nätadaptern vid behov.

• Öppna enheten och ta bort reservbatteriet. Detta är ett litet mynt-formade batteri och kan pried med nageln.

• Ta bort huvudbatteriet och lämna enheten som är minst 20 minuter att se till att hela minnet har rensats.

• Sätt tillbaka upp batteriet först. Vänta en minut att låta enheten ladda och infoga sedan huvudbatteriet.

• Slå på enheten och koppla nätadaptern. Vänta tills operativsystemet att ladda och följ sedan guiden set-up för att konfigurera enheten.

• Återställa filer. Utför en synkronisering med din primära dator att återställa din personliga inställningar och kontakter. Sätt ditt minneskort för att överföra personliga filer som du säkerhetskopierade innan reset förfarandet. Windows CE-enheten kommer nu att helt återvinnas.