mynewspapers.net

Hur till återvinna utplånat arkivera från en mobil

Hur till återvinna utplånat arkivera från en mobil


Minneskortet där alla data lagras på en mobiltelefon är känd som SIM-kortet. Det är det kortet som lagrar allt från text meddelande historia kontakta data till mobiltelefon data som ICC identifiering. Om du tar bort filer från en mobil, finns det ingen papperskorg att återvinna den. Men det betyder inte att dina filer tas bort för alltid. Med lämplig programvara, kan du hämta raderade filer från en mobil.

Instruktioner

• Köpa SIM-kortet datan återvinnande mjukvaran erbjuds av Pro Data Doctor (se resurser). Denna programvara erbjuds för £44, och hämtar dina borttagna filer från mobilen via datorn. Du enkelt infoga din mobil SIM-kort inne om USB SIM card reader, Anslut kortläsaren till datorns USB-port och ladda programvaran. Den hämtar alla inkorg/utkorg meddelanden, kontakter, utkast, skickat objekt och innehåller datum och tider av meddelanden. Dessutom hämtas IMSI nummer, ICC mobil identifieringsnummer, telefonoperatörens namn och andra uppgifter som hänför sig till SIM-kortet.

• Köp SIM kortet Data räddning, som hämtar alla inkorg meddelanden, inklusive Läs och olästa meddelanden, skickade meddelanden och utarbetade meddelanden. (Se resurser). Det hämtar också Uppringda nummer, mottagna nummer och andra telefon post detaljer förutom telefonens IMSI och ICC identifieringsuppgifter. Denna programvara också kostar £44 och kräver en USB SIM-kortläsare.

• Köp SIMCon för £83, som är en SIM-data återvinning programvara som återvinner raderade textmeddelanden samt lagrade nummer och registrerar (se resurser). Den är också kompatibel med USIM samt SIM-kort. SIMCon är gjord för att användas av brottsbekämpande organ och kräver en USB SIM-kortläsare också. Det är dock endast kompatibel med Microsoft datorer från och med 2010.