mynewspapers.net

Hur till återvinna läder bilbarnstolar

Hur till återvinna läder bilbarnstolar


Läder bilsäten lägga till ett visst lyxigt utseende i någon bil. Din bil lädersäten bör se bra ut hela tiden. Om du är trött på att se bleka, skadade och smutsigt lädersäten i bilen, kan du reparera fel på din bil lädersäten några lätt och enkelt här. Allt du behöver är rätt verktyg, ett bra öga för detaljer och teknik som rätt hand till återvinna din skadade läder bilsäten.

Instruktioner

• Rengör dina lädersäten med läder renare för att förstora. Ett särskilt märke är SEM tvål renare, som lyfter alla rester och föroreningar från ytan. Du kan använda en handduk eller en mjuk borste för att tillämpa den renare för att bli av med alla rester. Du kommer att kunna se var att retuschera läder eftersom det kommer att Visa blekning fläckar när lädret är ren. När du städar, kontrollerar du att lädret är helt torr innan du fortsätter till nästa steg.

• Sand läder med sandpapper för att bli av med mindre försänkningar, om det behövs. Om vissa delar av läder är också smidigt på grund av en tår, måste du göra lädret så smidigt som möjligt innan någon ny färg för att reparera någon missfärgning. Efter slipningen läder, använda SEM plast/läder Prep att rengöra området slipas och klappa torrt. Upprepa om det behövs.

• Tillämpa färgämne eller måla blekta yta. Använda handen eller fingrarna för att tillämpa färg på området. Om du har en airbrush, använda din airbrush för att tillämpa färg försiktigt. Använda en hårtork för att torka mellan varje färg beläggning. När du är klar torkar färgen, du är klar.