mynewspapers.net

Hur till återvinna däck och Auto batterier i Chicago, Illinois

Hur till återvinna däck och Auto batterier i Chicago, Illinois


Återvinning av artiklar som är särskilt skadliga för miljön är viktigare än någonsin, varför regeringen gör det obligatoriskt att återvinna använt bilbatterier och däck. Dra nytta av skattelättnader och avdrag får du genom att donera och återvinna din gamla däck och batterier i Chicago--det finns många platser runt staden att återvinna dessa objekt, och du får ofta en liten kontant belöning för detta.

Instruktioner

• Ta dina däck och batterier till en lokala återvinningsstation. Chicago har flera utsedda anläggningar som accepterar däck och batterier. Hushållens kemikalier och dator återvinning Facility ligger på 1150 North Branch Street och accepterar bilbatterier. Däck är lite svårare att bli av med. Även om flera centra ta dem, kan du få betala en avgift på £1,60 per däck.

• Hitta en lokal bildelar butik. Alla auto-delar butiker ta gamla batterier. I själva verket, om du köper ett nytt batteri utan och att föra in ditt gamla batteri för återvinning, måste du betala en extra avgift, vanligen 3 £ till £6, på din nya batteriet. Home Depot tar också gamla batterier.

• Ring Illinois Environmental Protection Agency (EPA) och schemalägga en tire demontering. Enligt Illinois EPA: s hemsida, de inte längre värd gratis landsomfattande samling dagar, men du kan fortfarande ha däck bort från din bostad gratis. Du måste underteckna ett avtal, men att du inte längre kommer att låta gamla däck ansamlas på din egendom eftersom det nu är olagligt att göra så.

• Handel med dina däck. När du köper nya däck, ge dem till din däck återförsäljare. Det sätter responsibilty för återvinning på dem, och du vanligtvis betala extra om du inte avstå från de gamla däck ändå.