mynewspapers.net

Hur till applicera flawless bevingade eyeliner

Hur till applicera flawless bevingade eyeliner


Bevingade eyeliner skapar en sexig och tidlösa utseende när den tillämpas korrekt. Flytande eyeliner är svårare att tillämpa än standard kohl liner. Det finns två typer av flytande liner: en liten kruka av liner med en vinklad pensel; och en penna-formade applikator som innehåller liner. Den bevingada utseendet kan tillämpas med en vätska eller kohl liner, ger flytande liner en mer perfekt utseende. Tillämpa liner är en snabb process. Men tar en stadig hand att skapa dramatisk look.

Instruktioner

• Applicera en eye primer på ögonlocket för att linern bo på locket längre. Primern kommer också att förhindra liner från kladdar eller svettas bort. Eye primer finns på skönhet butiker eller apotek.

• Linje på övre ögonlocket med en flytande eyeliner penna eller vinklad pensel. Gör en tunn linje från det inre hörnet av ögat till det yttre hörnet av ögat. Raden bör vara så nära fransarna som möjligt. Inte omfatta liner förbi det yttre hörnet av ögat.

• Placera eyeliner penna eller pensel i centrum av eyeliner raden, precis ovanför centrum av eleven, och följa raden till det yttre hörnet av ögat. Något tilt eyeliner penna eller pensel uppåt till skapa "vinge" effekt. Det kommer att finnas en liten lucka mellan den första eyeliner raden och den nya "flygeln".

• Anslut änden av vingen till yttre öga hörnet och fyll i utrymmet med flytande liner. Vingen kan vara lika tjock och utöka ut som du vill, men hålla handen stadig när du tillämpar liner för att förhindra smetas ut.

• Tillämpa ytterligare ett tunt lager av eyeliner över den befintliga linjen från det inre hörnet av ögat till centrum av eleven. Detta kommer att tjockna liner något och göra ögat ser felfri.